Eu as fi chiar curios sa vad cum ar fi fara Base,cu el vad ca e pe stilul "Sa traiti bine!".Eu m-am saturat de atata bine,mai vreau si rau.
Bineinteles ca e vorba de Patriciu,Posta,sarea,comunistii,etc.Uraa.
Dislikes: 0
sanse sa dispara din peisajul (pana in 2012) puterii pdl si tb sunt aproape de ZERO! puterea nu mai sta in voturi ci in numaratoare!
mitingurile sunt o alta prosteala a liderilor de sindicat (conectati la resursele bugetare): hai sa ne facem ca facem sa-i prostim pe prosti! cand voi vedea o actiune comuna, de mare amploare, cu mai mult de 100,000 de participanti voi crede si-n liderii de sindicate. pana atunci... vrajeala (multi dintre ei semneaza si state de plata pe la servicii)!
opozitia e mult prea slaba si prea putin credibila sa-l poata darama pe TB!
pedelicii cad prea vertiginos ca sa mai spere in alt mandat la putere asa ca se agata cu disperare de putere pana in 2012 (acum ori niciodata) asa ca nu cred in dezartari de la pd-l...
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Eu as fi chiar curios sa vad cum ar fi fara Base,cu el vad ca e pe stilul "Sa traiti bine!".Eu m-am saturat de atata bine,mai vreau si rau.
Bineinteles ca e vorba de Patriciu,Posta,sarea,comunistii,etc.Uraa.
:
zmeura,in afara de gargara mai poti si altceva?![]()
Dar tu inafara de atacuri prostesti altceva stii?Aaaa,da,stii: Patriciu,.....![]()
:
prostesti????........
e clar....pleaca base..viitorul suna bine....vanghelie,chiuariu si gasca....asta ai vrut sa spui nu?
daca spun ceva de patriciu e atac prostesc?ciudat de ce gindesti asa......
esti curios sa afli cum e fara base??iti amintesc eu.....va fi ca pe vremea cind costache si gasca au facut marile averi......funny nu?
chiar crezi ca cu vanghele&chiuariu&comp. va curge lapte si miere??
poate pentru tine da dar pentru cei de rind ma indoiesc...![]()
- cand auzi numai dinspre stanga ... esti surd de-o ureche !
- cand vorbesti doar spre stanga ... ai o problema de vocabular !!
- cand gandesti doar spre stanga ... jumate de creer iti someaza !!!
Da,asta cu auzul si vazul "e grele".Nu mai repet ce am vazut si auzit de la astia ca nu merita sa scriu de 50 de ori,stiu ca o ducem rau din cauza altora si ca trebuie impozitate pensiile ca alta solutie nu este.Astia de la putere detin "singurele solutii" si punct.Se pare ca eu aud doar dinspre dreapta,dar cred ca e dreapta lui Basescu si imi fluiera urechea un pic.
Singura masura economica buna e asta: facem imprumuturi peste imprumuturi.Sa vedeti cand v-a trebui sa platim rate la imprumuturi ce "Sa traiti bine!" o sa fie.Dar poate ca nu stiu eu bine si de fapt banii de la FMI sunt furati de Patriciu,Vantu ,de comunisti, de mineri, de Iliescu comunistul,de Ponta si de Antonescu,etc ca de vazut nu se vad nicaieri.
Daca inainte era textul ca "numai astia vor sa faca,ai vazut ca ceilalti au fost la putere si nu au facut nimic" s-a trecut la "opozitia nu vrea de fapt la putere" iar acum "astia sunt imaturi politic,daca pica nustiucare Romania va avea probleme".Texte repetate mecanic si fara rost.
"Sa traiti bine" e cam asa:
-undeva catre 40% impozitele pe salariu (angajat+angajator)
-din banii cu care ramai tot ce platesti la produse,servici,etc 24% TVA
-alte taxe si impozite
-la benzina adaugam accize plus inca o taxa de drum
-la bautura si tigari accize
Tragi linie si realizezi ca de fapt din castigurile tale peste 60% (am zis ca sa fiu indulgent,ca altfel iese la 70%) merg la stat.Ca sa te trezesti ca:
-daca ajungi prin spitale trebuie sa iti cumperi tu,medicamente,pansamente,etc.Doctorii si asistentele asteapta spaga si nici nu mai ai cum sa te revolti cand auzi ce salarii au.
-la scoala trebuie sa puna parintii mana sa cumpere creta,hartie imprimanta si sa repare dulapuri,etc.
-cei de la interne (politie,pompieri,etc) sunt scarbiti de salariile primite,deci serviciile lor sunt la fel,ce rost are sa iti risti viata pentru un salariu de nimic.
- minus 25% la salariile unora care imi sunt apropiati
- minus la salariu la mine,ca daca s-a taiat la aia sa se taie si la mine
- etc
Mie mi se spune ca cei 60% din banii MEI nu ajung din cauza lui Patriciu, blablabla.Aia au furat in alte vremuri,nici macar datorii mari nu avea tara asta,banii care mi i-au luat luna trecuta unde sunt?Dar cei de la FMI pe care tot eu va trebuie sa ii platesc?
Aaaa,probabil ca asta e "gargara" ca asa considera cineva care nici macar nu traiesti aici.Pai pe cel din semnatura,pe seful lui de la Cotroceni si pe toate lipitoarele lor ii platesc EU din banii MEI.Daca am ceva de spus despre ei si despre cum imi iau cu japca banii am tot dreptul.Sa mi se spuna povesti ca de fapt banii luati cu japca de la mine sunt la Alba ca Zapada e cam mult si normal ca ma revolt.Poate m-am saturat ca atunci cand vad cum un nenorocit palmuieste un copil,dar ajunge presedinte in tara mea sau cand o pipita trece o lege prin parlament de una singura,fara voturi practic,sa mi se povesteasca iar despre lupul rau care a mancat-o pe Scufita Rosie.Bine mo,sa fie pedespit lupul ca nu am zis nici o secunda sa nu fie pedepsit,dar intre timp ce fac unii cu banii MEI,luati de pe munca MEA?De ce cand intreb se gasesc 2-3 care sa repete prostelile repetate la infinit de consilierii presedintelui palmuitor doar ca sa nu se ajunga niciodata sa se discute direct despre o alta si alta mizerie facuta de puterea din ziua de azi?
Deci tot eu sunt "surd" si nu ascult "cealalta parte".Eu am vazut clar ce a facut de exemplu Remes,clar vinovat,sa fie condamnat.Am vazut ca Vantu a prostit multi oameni si le-aluat banii,sa fie condamnat,nu vad care e problema.Dar mai vad si altele (jefuirea statului,palme,voturi inexistente,etc),iar scuza astora nu e ca altii au furat mai mult sau mai putin decat fura ei acum.Daca inchidem ochii si ii acuzam doar pe cei care au furat acum 10-15 ani dar ne facem ca nu vedem cum isi bat joc de noi cei de acum nu ne vom vindeca veci.Peste 4-5 ani ii vom acuza doar pe cei de acum (bineinteles ca tardiv) si vom accepta sa ne fure altii pe fata cu aceeasi scuza: pai uite ca a furat Udrea,Videanu,etc.
E ca atunci cand esti cu copilul pe strada si el aude o prostie de la cineva.Ii spui ca ce om rau e acela si ca nu e frumos cum a facut.Cand din greseala tu spui tot o prostie si copilul te aude,iti atrage atentia si tu ce faci?Pai faci ca Basescu,schimbi repede subiectul,ii spui despre lupul rau din povestea cu Scufita Rosie.Asa e ca in 2 secunde copilul a uitat prostia facuta de tine?Acum serios,voi sunteti copii mici de reusesc astia sa va deturneze asa usor atentia de la prostiile facute de ei?Sau aveti interese? Ca deja nu mai intelegi,nu are logica sa nu te revolti la ce a facut Roberta Anastase si sa te faci ca nu vezi.
Nu astept raspuns,cine are interese nu va recunoaste oricum,cel mult va turna textele venite din laboratorul de propaganda.Si de scris despre hotii pe mana carorara ajung banii MEI voi scrie oricand,indiferent ca unora li se pare "gargara".
:
Stai linistit!Putea fi si mai rau.
Hmmm,oare?Chiar se putea mai rau de atat?Dar daca era mai bine?Ramanem cu intrebarile,dar si cu certitudinea ca bine nu e in nici un caz.
Ca va fi si mai rau in 2011 deja ne atentioneaza BNR.
:
@zmeura
nu-mi amintesc sa fi tzipat de banii TAI cind JEFUIAU psd-ul si pnl-ul.....nu tzipai pe aici de banii tai cind de exemplu in ultimele zile de guvernare ,tariceanu vindea pe nimic acele resurse din marea neagra care INCA nici nu erau ale romaniei..ciudat..de ce nu tzipai atunci???
tzipi de banii tai acum cind in romania muncesc 3.5 milioane si asistati social sunt vreo 9......pai tipa la pnl ca ei au dublat numarul de asistati social pe care tu ii platesti si ii vei plati....
ca patriciu e baiat destept stim cu totii....a facut bani din nimic..aici te citez pe tine.....de ce tzipi aici de banii tai???tu nu esti baiat destept?nu poti face bani din nimic??eu asa stiam ..ca esti destept .(nu e ironie).
ai aflat cumva ca e criza in lume?ca se iau masuri nepopulare in majoitatea tarilor? ca majoritatea tarilor iau imprumuturi sa sustina cheltuiele aparatului de stat?
ce economie bengoasa are romania??ca sa nu imprumute?psd-ul a stiut sa jefuiasca statul.nu sa-l intareasca......au vindut totul ce putea aduce un leu sau 2 la buget...statul austriac, incaseaza bani de la poporul roman...ei au bani de medicamente
cum dracu in an de crestere de +8% economica ai deficit de -4,9??????????????????????????????????????????????????
.
si pot continua asa pina miine...
o noua zi un nou scandal ... ce fain este scandalul .... pfuuu am si uitat sa mai mananc pana acum ... sa fie de la scandal ? super tare asa mai uitam de foame si poate mai dau si eu 100 gr jos ca la 108 kg ma bate lumea pe strada zice ca sunt bugetar imbuibat![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu tipam pe aici pentru ca eu m-am inscris in 2007,de unde stii ca nu am tipat in alta parte?Atat legat de PNL cat si de PSD?
Intre 2007-2009 nu am laudat pe nimeni,era bine si nu aveam de ce sa protestez prea tare,faceam misto de premierul motociclist si am cerut ca Remes si Muresan sa fie condamnati dupa vizionarea filmului furnizat de ..... stim noi cine.
Restul sunt din laboratorul de propaganda.Bineinteles Patriciu e de vina ca Roberta Anastase trece legi foarte importante de una singura.
Si da,pe banii MEI.Am tot dreptul asta indiferent de cine e la putere nu dupa cum imi spun unii.Asistatii sociali VREAU sa-i tin pe banii mei,pe hoti nu.
---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
Oricat ar fi furat unii (vad ca Basescu nu vine niciodata cu dovezi,doar cu acuze) dupa 2 ani de guvernare si 20 de miliarde imprumutate de la FMI nu mai trebuia sa se simta nimic din "mostenirea grea".Nu mai au scuze asa cum nu au scuze pentru furt,palme si batjocorirea instutiilor statului cu votarea unor legi din burta.Dar probabil ca de vina e lupul rau,nu?
PS: Parca se lauda Base ca la fiecare 3 luni merge in Piata Universitatii sa se intalneasca cu poporul.Pai acum are ocazia,poporul il asteapta in piete.Hahaha.
:
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
uite, de fapt, unde era GRASUL: in privat!kiddin'
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH