Results 1 to 15 of 66

Thread: Jiji si NagraTrei

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: jiji si nagratrei

Fiind la al doilea post al meu aici ...de fapt primul, vreau sa mentionez ca digi e pentru romani o mina de aur, datorita preturilor mici,in jur de 20€ pentru un full.
    Mi-e greu sa cred ca vor schimba ceva deocamdata.Vor trebui sa acorde de fapt gratuit schimbul la toti abonatii...din cate stiu eu majoritatea sunt in provincie in zonele de tzara unde se platesc 10-12lei noi pt digi la un pachet minimal.
    Credeti ca acele persoane stiu ce inseamna nagra,nds,ccw,biss...nici nu va ganditi.
    Ei trebuie sa "vada" pentru ca au platit.
    E adevarat DIGI TV e a treia forta in europa dupa D+ si Premiere si are un segment de piata destul de raspandit.
    In ceea ce priveste ac6 e doar o revizie a cartelei ce impiedica momentan extragerea sau scrierea de date inauntrul acesteia....

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

si mai pune si faptul ca o mare parte din abonati sunt in afara tarii . am fost acum 2 saptamani la atlassib sa trimit un pachet in tara si am ramas perplex , un morman de decodoare digi in cutia originala pe care era lipita o eticheta cu destinatarul . cei de la digi cunosc bine situatia dar le convine si tac. cati dintre acestia vor mai ramane abonati cand vor fii nevoiti sa trimita si sa primeasca inapoi decoderul+cardul ? altii sunt in aceeasi situatie ca mine care am abo pe numele meu , dupa parerea lor ce ar trebui sa fac un drum in romania ptr ca asa vor ei? nu man renunt.

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by 1Qggecko View Post
    Fiind la al doilea post al meu aici ...de fapt primul, vreau sa mentionez ca digi e pentru romani o mina de aur, datorita preturilor mici,in jur de 20€ pentru un full.
    Mi-e greu sa cred ca vor schimba ceva deocamdata.Vor trebui sa acorde de fapt gratuit schimbul la toti abonatii...din cate stiu eu majoritatea sunt in provincie in zonele de tzara unde se platesc 10-12lei noi pt digi la un pachet minimal.
    Credeti ca acele persoane stiu ce inseamna nagra,nds,ccw,biss...nici nu va ganditi.
    Ei trebuie sa "vada" pentru ca au platit.
    E adevarat DIGI TV e a treia forta in europa dupa D+ si Premiere si are un segment de piata destul de raspandit.
    In ceea ce priveste ac6 e doar o revizie a cartelei ce impiedica momentan extragerea sau scrierea de date inauntrul acesteia....
    mda..o forta......

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Ce forta???
    Forta se masoara in numarul euroilor incasati de la abonati, nu in statistici obscure al numarului acestora!
    Asa ca nu are rost sa discutam de forta!

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Ce forta???
    Forta se masoara in numarul euroilor incasati de la abonati, nu in statistici obscure al numarului acestora!
    Asa ca nu are rost sa discutam de forta!
    forta se masoara si in ceea ce ofera un dth.....

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Forta ...neforta,......cert este ca interesul pentru Romania, a crescut uimitor in Spania , o recunoastere oarecum voalata a facut-o chiar MEGADTH-ul spaniol D+ ingloband in grila lor programe Romanesti....de unde rezulta ca ceva ceva i-i roade. Iar pe noi nu poate decat sa ne bucure asa ceva .Si probabil ca in ordinea preferintelor dth-ul de la un grad apus e pe locul doi chiar si la baietii ''buni'' de acolo. Care cand termina ''rafuiala'' cu ai lor intorc un ochi si spre 1*apus.
    Acum 2-3 ani cred ca l-i se rupea de 1 grad apus.!!!!

Guru Member cipcirip99's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: jiji si nagratrei

Daca la Gigi se face lumina - la Polsat se face intuneric , se pare ca trec la N3 ! Ce va fi vom vedea !

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by cipcirip99 View Post
    Daca la Gigi se face lumina - la Polsat se face intuneric , se pare ca trec la N3 ! Ce va fi vom vedea !
    noapte polara
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !