Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 66 of 66

Thread: Jiji si NagraTrei

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Jiji si NagraTrei

marea majoritate a abonatilor jiji nici n-au auzit vreodata ca se poate decoda. acum mai e un aspect: cati dintre abonati au cunostinte depsre calculatoare, sau stiu ce-i ala un emulator sau cablu null modem? ce sa mai vorbim de transponderi.
    chiar as fi curios care este numarul de abonati digi in ro, si cam care ar fi numarul celor care se uita pirat.
    referitor la abonament, nu ar fi cine stie ce suma, dar na, vorba aia; daca poti vedea free, parca e mai bine.
    cei carora eu le spun ca ma uit pirat la digi, spun ca imi place tare mult sa ma uit la tv, dar paradoxal, ma uit putin. ma atrag toate chestiilea astea interzise

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

va raspund la amandoi in acelasi topic,perfect de acord cu ce spuneti voi insa eu faceam referire la cetateni europeni pur sange ei nu vor accepta sa se uite in format pirat(am vrut sa-i dau cuiva microsoft office si era sa faca infarct)ptr ca lor le este frica vor sa fie in legalitate,tarile in care se mai accepta pirateria particulara sant tarile latine ca noi(italia,spania etc)in celalalte tari tot noi facem pirateria ex romani,turci,arabi.sper ca mati inteles cat de cat ce vreau sa zic fiindca vreau sa ma opresc ca intram in offtopic rau de tot
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nemtii nu se uita pirat??
    ce vrei sa spui, ca noi romanii nu suntem europeni pur sange?

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mooo unde dai si unde crapa.gata ca ma provoci sa scriu romane daca ati inteles bine daca nu
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    mooo unde dai si unde crapa.gata ca ma provoci sa scriu romane daca ati inteles bine daca nu
    moo, am glumit, nu te impacienta. sigur ca s-a inteles
    a fost un fel de gluma poate mai putin sarata

Super Member Sedan's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

[QUOTE=laleauaneagra13;22822...(am vrut sa-i dau cuiva microsoft office si era sa faca infarct)ptr ca lor le este frica vor sa fie in legalitate,tarile in care se mai accepta pirateria particulara sant tarile latine ca noi(italia,spania etc)in celalalte tari tot noi facem pirateria ex romani,turci,arabi...)[/QUOTE]

Aha deci toti care sunt conectati pe torrente sau pe alte retele de sharing sunt romani cu totii sau latini... numai astia fura, in rest sunt cu totii in legalitate ... si toti care au dreambox si stau in sharing sunt si ei tot romani sau latini...
    Ba da multi suntem...

Acuma serios... cred ca exista o limita permisa a pirateriei , un raport permis intre reclama si pierderile provocate... cum aveti impresia ca Gigi latinul posteaza linistit key-uri de digi fara sa-i bata mascatii la usa? Stii in cat timp sa obtine un mandat de la un judecator pentru o perchezitie? Si daca nu-ti gasesc nimic (cu toate ca asta este imposibil, un cd, un film, un soft tot ai ), faci pe tine cand iti intra trei namile pe usa , iti arunca in fata un mandat ca de la IP-ul tau s-au postat trei carnati de cifre si iti intorc casa pe dos...
    Sa te vad maine mai postezi...? Si cum va imaginati ca dupa cativa ani in care au aparut sporadic cate un key de digi care tinea cateva ore cel mult, acum toate softurile fac AU, si pe cei care le dezvolta nu-i intreaba nimeni de sanatate...???

Page 5 of 5 FirstFirst 12345