depinde ce vrei sa faci cu el.....daca rulezi macosx vei vedea ca anumite programe sunt doar in win......dar cum poti rula si windows......
parerea mea e una super pozitiva...am macbook de 6 ani si imac de 2.
Dislikes: 0
Salut, rog frumos pe utilizatorii de laptop MACBOOK PRO sa expuna eventualele minusuri si plusuri a unui asemenea notebook ..
De cateva zile citesc si tot citesc pe net despre asa ceva si sper la cat mai multe opinii din partea celor care intradevar il au , il folosesc si doresc sa impartaseasca ...
Multumesc frumos , in avans .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
depinde ce vrei sa faci cu el.....daca rulezi macosx vei vedea ca anumite programe sunt doar in win......dar cum poti rula si windows......
parerea mea e una super pozitiva...am macbook de 6 ani si imac de 2.
pt prelucrari foto/video un mac e un must (niciodata solutiile software de pe windows nu se vor compara cu FCS, iar photoshop-ul pe mac ruleaza net mai bine)... altfel, daca il iei pt aplicatii tipice win... nu se renteaza sa dai banii... il mai poti lua doar pt ca e cool sa ai mac dar... eu am si mac pt ca m-am obisnuit cu el (de 6 ani) plus ca nu ma impac decat cu PLEX ca solutie de mediacenter...
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH