Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Traiane si am iubit-o pe Romania,dar platonic!!!

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Traiane si am iubit-o pe Romania,dar platonic!!!

Ieri, la Doljesti (imi place sa cred ca e undeva linga Caracal), Traian Basescu i-a spus unui jurnalist de la Agerpres ca, daca si-ar iubi tara, el, jurnalistul, si mai multi romani, atunci am avea "sanse de progres". Asadar, dupa Vintu, Voiculescu, profesori, magistrati, pensionari, profesori, iata o noua cauza pentru care Romania nu o duce mai bine. Nu o iubim.

Haideti sa va spun ceva, domnule presedinte. Sa stiti ca si noi am iubit-o pe Romania. Dar, dupa ce noi o tineam de mina si o plimbam prin parc sub clar de luna recitindu-i din Eminescu, veneau baieti ca dumneavoastra si o mameleau in scara blocului.

Dupa ce noi faceam planuri de viitor cu ea, veneau de-alde Videanu si Berceau (si altii inaintea lor) si se comportau cu ea de parca ar fi fost Jena Jameson. Venea Blaga, ii punea drapelul pe fata, si o plesnea peste fund pina dimineata.

Si noi am iubit-o pe Romania, sa stiti! Dar ca orice fata saraca si prostuta, s-a dus dupa aia cu bani. Acuma, ca i s-au lasat titele si a facut curul cit China, veniti sa ne-o puneti in brate. Ne pare rau, dar sintem la munca in strainatate!

Preluata de la un prieten .
    P.S : Da ,este un adevar care doare .

Standard RSP member TRAIAN's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

o ducem la frumusete pe muchie de cutit si o facem mult mai frumoasa ai sa vezi........

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

"Cu ocazia vizitei din octombrie, vom privi către viitoarea inţelegere dintre Romania şi FMI. Să vedem dacă soluţia potrivită este să extindem acordul existent, sau să avem un alt acord preventiv. Acesta este mesajul principal către voi", a declarat Traian Băsescu.
    In timpul intrevederii, preşedintele a mai declarat că Romania are un deficit dramatic de 3,6 miliarde de euro.
    Banuiesc ca acordul preventiv se va transforma in unul pe bani,altfel nu aducea aminte de deficit.Deabea astept momentul in care vom plati ratele la imprumuturile astea,deja m-a cuprins o iubire de tara si imi pregatesc bagajul.Nu am zis care tara.
    :