Results 1 to 15 of 32

Thread: CCcam 2.1.4 /oscam_0.99.4 + dvbapi enable

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

da mie nu imi arata linia imi arata tot ce ai tu aici numai linia nu de la cine o am
    yd-ul meu de mess este ctinleonard
    daca ai mai avea vreo ideie as fi recunoscator si eu am ajuns la capul meseriei cu aceste linii de informare

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

era card de tvr si am pus eu DVB API: -1 in cccam.cfg acum i-am pus # in fata si imi arata linia dar nu mai vad tvr-ul
    deci de fiecare data cind vreau sa vad tvr hd trebuie sa iau # din fata de la DVB API: -1 si cind doresc sa vad liniile trebuie sa pun #
    acum le vad dar asta este inconvenientul
    Last edited by SuperSonic; 09-01-13 at 21:17. Reason: Regula 12

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

nea@tica cauta domle' prin menu , pe undeva in blue panel de obicei trebe sa ai CI-Softcam / o.k. / show ecm-infos / selectezi window / ok / save - de acolo iti arata info pe care le vrei .
    ba7ta !

Banned Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

deoarece aveam card tvr pus pe oscam ii facusem o o chestie cu inca un user sa nu mai scot # din fata de la dvb din cccam,cfg si automat el mai trecea o data se ducea si un hop in plus la toate liniile si nici nu le mai afisa deoarece era ca si cum dadea catre alt client
    am pus #dvb in fata la cccam.cfg am anulat acel user si acum merge fara probleme liniile cu tot cu informare si oscam la fel numai ca atunci cind doresc sa vad tvr hd scot # din fata de la dvb dar nu mai vad programele din linii
    nu am gasit inca solutia sa ramina acelasi hop cu acre receptionez programele si sa fie si # scos sa pot vedea adica si liniile si tvr hd poate cu ocazia asta o fi vrun luminat pe aici care a reusit asa ceva
    eu am reusit dar numai ca sareau un hop mai sus toate liniile si nu mai arata de unde ai linia
    Last edited by delta2k2; 10-01-13 at 14:42. Reason: Regula 12 : Quote inutil