Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Page 19 of 20 FirstFirst ... 9151617181920 LastLast
Results 271 to 285 of 286

Thread: Topic pentru Soarece

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Azi noapte cred ca l-am vazut pe soarece cantand.

:

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Nu e ala.Uite-l aici pe adevaratul!!!.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Inseamna ca am umblat degeaba teleleu azi-noapte si m-am chinuit sa mai si filmez.
    Cu un drum va atrag atentia sa nu mai afirmati ca cei din Harghita "nem értem romána",da?
    Back to mouse.
    :

Standard RSP member soarece's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default mai mondo

cind deaqu mai filmat mo, vrei sa incalci regulamentul ....dansam si eu din buric doar atit nimic grav !!!!!cred ca mirtanul erai tudeci vreai sa ma maninci ahaaaaaaaaa pe zmeura lam inteles cu asta

Nu inţeleg Romana ", da?
    Inapoi la mouse-ul.

mia bagat o muzica din alea de te dai cu capul de pereti ....noroc ca este un fan deal meu si iam apreciat calitatilecred ca cineva ia zis ca urasc manelele si muzica aia cu miscari de captoate cele bune baieti numai bineeram cit pe ce sa arunc leptopul pe geam mam speriat intii dar mi-am revenit repede
    Last edited by soarece; 18-12-10 at 18:25.

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

@@@@soarece daca nu stergi linia vei ramane un sobolan fara!!!
    ..::EGAMI TEAM::..

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by soarece View Post
    ok am inteles ...ceai vrut sa zici de aia nu intelegeai nimic..datorita imaginilor diferitela gp 4.70 avantajul e mare... la scanarea programelor recunoaste si scaneaza automat amindoi sateliti tor...intelsat1002..una la mina ....a doua faza pluginul la care te refereai sati indice acel panou cind cineva iti trimite sare acel panou cu metoda criptare conax cw neagra etc ...e in selectarea imagini 470 adica trebuie facute niste setari aparte...deaia paream suspect.... iar gp 4.20 e o imagine demodata adica o data instalata imaginea 420 la scanare programe ia numai cele de la jimi cele de la focus trebe adaugate aparte si multe altele care nu au rost explicabil uite scriu si ma inervez singur sper ca acum sa fiu inteles
    Aici ai comparat GP 4.7 cu GP 4.2 si ai scris ca GP 4.7 e mai bun ca are si transponderele de focussat. Nu e o comparatie buna findca e normal ca softul mai noi sa aibe transponderele actualizate la ziua cand a aparut. Oricum la GP ai fisierul satelite.xml (poate am gresit vreo litera in denumirea fisierului) in var/etc si il poti copia pe unul mai nou unde ai tot ce iti trebuie.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

voi mai raspundeti si serios?????credeam ca e un pamflet topicu ista
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    1 Post(s)

Default nu loa in serios chestia cu zmeura si mondo

sint prieteni meiimi place mult comportamentul lui zmeura, mondo ,stargate ,etcsint niste baieti de nota 120uneori uni inteleg ce postez ....alti daca nu pun in practica secretele sateliare, traiesc cu inpresia asta ex:......oare soarece ceo vrea sa zica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...este vreun mistocar......replica data de mine nu am nevoie de ajutor.... am ful pe toate sateliarele ....asta daca cautati si colaborati cu persoane in domeniul sateliare ....francezi ...nemti.... austrieci.... sirbi...nu trebe sa cunoasteti limbagogu va ajuta nnnnnnnnnn....adica sa ne exprimam corect googlepentru incepatori...: e de ajuns sa cunoasteti limba rom....restul nea gogu are grije sa traduca cit de cit sa te intelegi cu ori ce persoana din afarasoarece saluta inca o data membri acestui forum fie ei oameni... buni sau rai...sanatate maxima.... soarece ma numesc...sint mic...

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sa inţeleg ca tu esti un şoarece internaţional ? cred ai spart forumurile internaţionale
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Stiam ca folosesti google translate dar am crezut ca ala te ajuta sa postezi la noi si de fapt esti strain.Dar e bine si invers.
    :

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

iţi dai seama ce traducere apare din romana in alta limbă
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Mentioned
    1 Post(s)

Default si daca totusi vin sarbatorile, vasi ruga sa incercati asta!!!...:

pentru cei care au acel liniar nenea soarece va va explica urmatoarele.......valabil pentru cei care au descarcat....CCcam info.....dati clic pe el la sectiunea .....shares.....atentie lucrati repede cu giuisticu telecomanda........ok pe setarea.....shares.....si foarte repede sageata in jos....cel care va da liniarul .........va va da un cod de 16 piese........si 32..piese........eeeeeeeeeeeeeeeeeee hooops...incercati sal bagati acel cod in conservele strong etcsi lasi ruga pe acel doctor care stie el ca stie multe ....sa -si scoata palaria ....nu uitati nenea doctorul ...e nenea soarece..... cei care nu au instalat in dm CCcam-info1.1 intrati la adon sections...cam-plugins(6 intrari) restul va doresc succesnu pot spune mai departe ma doare un picior......................
    Last edited by soarece; 30-12-10 at 21:30.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Fratili meu şoarec, cred ci tocmai ai discopirit apa caldă şi miersul pe gios

Mentioned
    1 Post(s)

Default frati-mio nu vreau sati spun mai multe

daca ma apuc sa iti explic mai multe... iar zic astia ca ne certam ,si mai imi da o luna de barabuli...!!!!!!... la zdup .....stoarce creerul....singurul zmeura vreau sai explic are creerul respectiv ....nu uita de codul neagra parca avea combinatia de 32 piese inainte..vezi ca asta cu 3 neagra .....!!!!!....?????...daca ai avea experienta si cunostintele lu soarec.... dreamul le afisaza....dar vorba rominasului ....dumnezeu iti da... dar nu iti baga si in gura....si nu uita nenea soarec, discuta foarte mult cu europeni pune in aplicatie ce mentionai mai sus ...!!!!...acum se vede experienta fiecaruia .....si nu uitati dreamboxu are secrete multe din pacate foarte putine sint divulgate ....sanatate maxima si spor la treaba.... sint convins ca dupa ce vei citi vei zice......soarece astea leam mincat de mult... tu tocmai acum leai descoperit...ha ha ha

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ti-am mai spus că etnobotanicele nu fac bine la "creer" , dar tu nu m-ai crezut.

Oricum, nu te lua după ce-ţi spune lumea. Dă-i inainte cu "giuisticu", dream-ul deja nu mai are secrete pentru tine.
    Mai rar aşa specimen ca tine, probabil eşti ultimul descendent dintr-o specie pe cale de dispariţie. Un geniu neinţeles, un fel de ... rara avis.

Şoarece, oare ce-ar fi forumul ăsta fără tine ?

Page 19 of 20 FirstFirst ... 9151617181920 LastLast