ok ....val .....o sa rezolv treaba singur .. se pare ca nu mam inselat in privinta ta..
sintem in data de 11 decembrie 2010 imi iau concediu singurpromit si sper sa ma tin de cuvint timp de 2 luni nu o sa mai postez nimic..atentie 11.. febroarie... 2011 atunci mai revin...restul stati la slujba o sa va invete el poate asta ....alahhh...alahhh
imi pare rau si imi cer scuze ...mondo, zmeura stargate..tovarasul vostru val, ma provocat sa fac asta.... vreau cit timp stau in concediu ...sami demonstreze ca este capabil sa va aduca noutati nnnnnnnnn legate de sateliare ....... stargate sint un om anbitios, imi cer scuze ca fac asa ceva ..... dar asta e.....e omul vostru si trebe respectat......nu vreau comentari din nici o parte sanatate masima si nu mai bine .....soarece....
![]()

promit si sper sa ma tin de cuvint timp de 2 luni nu o sa mai postez nimic..atentie 11.. febroarie... 2011 atunci mai revin...restul stati la slujba o sa va invete el poate asta ....alahhh...alahhh
imi pare rau si imi cer scuze ...mondo, zmeura stargate..tovarasul vostru val, ma provocat sa fac asta.... vreau cit timp stau in concediu ...sami demonstreze ca este capabil sa va aduca noutati nnnnnnnnn legate de sateliare ....... stargate sint un om anbitios, imi cer scuze ca fac asa ceva ..... dar asta e.....e omul vostru si trebe respectat......nu vreau comentari din nici o parte sanatate masima si nu mai bine .....soarece....