Uite una cu tot cu coloana sonora : http://www.youtube.com/watch?v=eJ9H6...eature=related
Unii sint dusi rau de tot cu pluta. Un manelist penibil
Din cite vad, soricelul s-a retras la gaurica. Poate inregistreaza noul album![]()
Dislikes: 0
Uite una cu tot cu coloana sonora : http://www.youtube.com/watch?v=eJ9H6...eature=related
Unii sint dusi rau de tot cu pluta. Un manelist penibil
Din cite vad, soricelul s-a retras la gaurica. Poate inregistreaza noul album![]()
am o clona dreambox ,in rest sint foarte multumit de functiile care le are ....in afar de saring nu mai vad alta solutie .....din functiile care le-am instalat ,imi indica vremea la timp ,si ascult radioasta conectat la net prin cros ovar imaginea gemini 4.70
in rest salutare si numai bine
Last edited by stargate; 02-11-10 at 21:34. Reason: ţi-am mutat postul in thredul dedicat ţie
mai soricel mic si mincinos
tu cred ca ai 11 ani de cand te uiti la filme deocheatesi vii pe aici sa faci valuri fara rost
pune mana si citeste bine acest forum si ai rezolvare la multe
nu mai abera pe acelasi subiect
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
care aveti un cccam.cfg destept .valabil pentru dreambox 500 s
Last edited by soarece; 04-11-10 at 21:55.
aici o sa va explic metoda cum apare in partea stinga acel panou ca in im aginea de la mesterdeci apasam buton albastru.blue panel.....mergem l;a setarea....extras/setup....cu gyuisticu de pe telecomanda mergem cu setarea la ......general.....la aplicatia crypt...si....extra info field...trebuie setat cu sageata giuistic telecomanda trebuie sa apara asa ...show all (skyn support).....iar la extra field ...selectatii.....tuner+picon(name) iar didijos picon place trebe sa fie var/etc/picon....dati exit maxim iar cind se va schimba canalul trebe sa arate panoul ca in imaginea de la mester asta daca aveti linii restul va doresc succes
![]()
![]()
Last edited by soarece; 04-11-10 at 23:14.
daca aveai gps si nu gaseai asa repede fiecare buton![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Eu cred ca totul e o inscenare.
Are si minim?...dati exit maxim...
asemanarea cu @adybaran o fi intamplatoare?
daca am scris ceva de rau anuntatima si pe mine, eu am testat numai aparatura drimbox astea sint in setarile dreambox iar despre linii //////?????mam referit la ....linia din caiet....ziceam sa va explic cum ar fi si cu vremea non stop pe dreambox mai este o setare radio onlaindreamboxul este distractie nu pierdeti timpul scuzatimi greselile scrisului ....sanatate maxima inca o data va tranzmite formatia diamant.......http://www.youtube.com/watch?v=Bw5BW...re=relatedmant
.
Last edited by delta2k2; 05-11-10 at 21:24. Reason: Regula 12 : Quote inutil
daca bagi si treaba cu radio esti cel mai tare , dar sa fie pas cu pas asa ca pentru incepatori ... poti face risipa de metafore ca suntem intelegatori cu tine![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
sa vedem vremea ....si radio onlain....deci setarea blue panel sau direct buton albastru...mergem la adons...ok ....download gemini servar.....ok.....plugins-gemini (8 intrari ).....ok.....de aici instalam urmatoarele........dreamnetcast....si....rss/weather/webcam......dupa ce leam instalat esim cu exit buton telecomanda pentru a verifica ce am instalat...incepem cu buton albastru......extras/setup....ok telecomanda...eeeeeeeeeee aici gasim urmatoarele.....vremea ...... pentru a localiza zona de unde sinteti e bine de retinut ,apasati buton verde sau countri list......aici va duceti la romania selectati orasul zona si totul este okpentru setarea radio....procedam urmatoarele....dam clic pe setarea ........dreamnetcast/streamripper......apasam buton verde unde scrie sus....top list....iar dupa aia totul vine de la sine
cu respect soarece imaginea care o am gemini 4.70
Last edited by soarece; 05-11-10 at 20:52.