maaaaa sa mi trag palmeeeee,e trecut la sticky,soarece esti vedeta
Dislikes: 0
@şoarece nu fii rău, @val e om bun dar cu condiţia să respecţi regulamentul că altfel iar te paşte un concediu forţat, şi nu mai are cine să ne explice cu atata profesionalism cum trebuie să folosim gas interfeis si gyuisticu de la drimbocs.
Aştept următorul tău tutorial cu nerăbdare.
uni vor sa nu munceasca... vor totul pe tava totusi diferenta dintre cas si poenix interfarce e ceva aritmetic
![]()
Deci,acum daca tot esti la lipiceala trebe sa inveti cum ie cu regula doispe.
Regula doispe zice:
Nai voe sa faci cuote la postu dindarat.Ca sa nu mai faci asta apesi cu gyusticu pe repli ala si nu pe relpi vit cuote.Mama ei de treaba ca nu e asa greu,e ca si cum canti la acordeoan,daoncolo.
:
mama ei de treaba ,dar postura la einstein na fost clar exprimata ....ma gindeam ca tov val ...are ce are cu mine...dar niciunul numi zicea carei treabaaici arunc o vina si la cel care a construit... rspul ...eu ma zbat mult sa caut pe alte parti chestiile legate de s
f-uri paraebolice ... etc..etc...acum am inteles regula 12![]()
stai cu ochii pe regula 12 si cu siguranta vei ajunge mare ( nu neaparat şobolan ) , ce imi pare rau este ca ai lasat-o mai moale cu tutorialele ... te-ai lasat antrenat in discutii offtopic si ne-ai lasat sa asteptam tutorialele despre cum sa vedem si noi programe tv fara banii ca suntem saraci de cand cu criza asta . fii tu luminiţa de la capătul tunelului pentru noi ... uimeste-ne .
Daca nu vorbesti si tu pe limba omului nu ai cum sa te intelegi cu el.Uite ca eu i-am explicat frumos cum e cu regula 12.
:
sa vreau si nu pot discuta cu el pe aceiasi limba , o dau si eu in bara uneori dar asa artist greu gasesti
zmeura
Daca nu vorbesti si tu pe limba omului nu ai cum sa te intelegi cu el.Uite ca eu i-am explicat frumos cum e cu regula 12.................................................................................................. ..... soarece ..... o sa las mult mai mult pe acest rsp ...dar intii sa ma conving...pe aici vad multe persoane dubioase...adica in intelesul meu ,prea jmecheri uniii ...si sint convins ca uni habar nu au pe ce planeta sint.....adica ....sint in pom....si pomu-in aier...si altceva cred ca primul banut care o sal iau... nu o sa mai auziti de mine niciodata ...ce nu stie nimeni de aici... n3 e spart in totalitate dar e foarte bine astupat...iar chestia tare care ar fi cred ca daca nu asi fi pe aici ..acest rsp nar mai avea nici un farmec...adica falimentar...iar intelesul!!!! vreau sa ajung vedeta sa nu mai aud pe nimeni...urasc termeni astia...ce vreau ???? conpletez ce nu au inteles alti
Last edited by soarece; 11-12-10 at 19:04.
Gyovany, cred ca ti-ai luat lumea in cap si ce-i mai grav te mananca rau si nu are cine sa te scarpine. Cand ti se face de duca, anunta; vreau sa-ti dau prin PM un link catre un celebru site romanesc (tot din domeniu). Te inscrii frumos acolo si-i mai tii si pe ei la curent cu noutatile, nu de alta dar sa nu se plictiseasca.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
ok ....val .....o sa rezolv treaba singur .. se pare ca nu mam inselat in privinta ta..
sintem in data de 11 decembrie 2010 imi iau concediu singurpromit si sper sa ma tin de cuvint timp de 2 luni nu o sa mai postez nimic..atentie 11.. febroarie... 2011 atunci mai revin...restul stati la slujba o sa va invete el poate asta ....alahhh...alahhh
imi pare rau si imi cer scuze ...mondo, zmeura stargate..tovarasul vostru val, ma provocat sa fac asta.... vreau cit timp stau in concediu ...sami demonstreze ca este capabil sa va aduca noutati nnnnnnnnn legate de sateliare ....... stargate sint un om anbitios, imi cer scuze ca fac asa ceva ..... dar asta e.....e omul vostru si trebe respectat......nu vreau comentari din nici o parte sanatate masima si nu mai bine .....soarece....
![]()
Last edited by soarece; 11-12-10 at 20:22.
@şoarece, cum e posibil să te opreşti tocmai acum, cand ai ajuns la 99 de posturi ?
Păi acuşica vin sărbătorile , poate filmezi o colindă ... ştii tu ... spiritul Crăciunului
Chiar acum de sărbători ne laşi ai nimănui ???
soricel uite cum facem,eu inchid acest topic pentru o saptamana sa vedem cum se misca RSP fara acest topic dupa care il redeschid ca sa nu incalcam drepturile omului si libera exprimare
hai sa incercam sa vedem unde va fi plasat RSP si cum va fi traficul pe forum,acest topic a fost lasat pentru amuzament insa unele afirmatii ale tale eu personal nu prea le diger chiar daca sant sau nu cu tenta umoristica
ok am inteles ...ceai vrut sa zici de aia nu intelegeai nimic..datorita imaginilor diferitela gp 4.70 avantajul e mare... la scanarea programelor recunoaste si scaneaza automat amindoi sateliti tor...intelsat1002..una la mina ....a doua faza pluginul la care te refereai sati indice acel panou cind cineva iti trimite sare acel panou cu metoda criptare conax cw neagra etc ...e in selectarea imagini 470 adica trebuie facute niste setari aparte...deaia paream suspect.... iar gp 4.20 e o imagine demodata adica o data instalata imaginea 420 la scanare programe ia numai cele de la jimi cele de la focus trebe adaugate aparte si multe altele care nu au rost explicabil uite scriu si ma inervez singur sper ca acum sa fiu inteles