ai nevoe numai de telecomanda dream la care foloseste gyuisticul telecomandei....restul ai ca la clasa 1... nu stiu cum asi putea sati explic mai multe. stoarce creerul si totul o sa fie ok ....downloadezi ...totul .iti va apare ecran tv... nu uita sa ai cros ovarul conectat la dream.. restul incercarea nu ajuta cu nimic ,si concentreazate la ceam specificat cu gyuisticul te uiti in stinga dreapta ...sper sa gasesti ce am specificat in episodul anterior
.

restul ai ca la clasa 1... nu stiu cum asi putea sati explic mai multe. stoarce creerul si totul o sa fie ok ....downloadezi ...totul .iti va apare ecran tv... nu uita sa ai cros ovarul conectat la dream.. restul incercarea nu ajuta cu nimic ,si concentreazate la ceam specificat cu gyuisticul te uiti in stinga dreapta ...sper sa gasesti ce am specificat in episodul anterior
si nu vreau sa ma trezesc iar cu ban inteleg ca pe saitul asta ai dreptul la salut si atit

si despre dulce....metoda criptare este video.....nu conex....nu te inteleg ce vrei de fapt.....cred ca nici restul nu teau inteles aici sint numai valori nu incepatori
De mult nu ma mai durut capu' pana am inteles ce ai vrut sa scrii!!!