Caut otrava pentru soarceii pe google si apare acet topic ce ma fac ca nu gasesc![]()
Dislikes: 0
Daca ai revenit, nu bagi si tu teoria evolutionista pe care ai zis ca o sti cu decodarea prin teletext?
Caut otrava pentru soarceii pe google si apare acet topic ce ma fac ca nu gasesc![]()
..::EGAMI TEAM::..
şoarece , clipul de pe youtube e din 15 septembrie 2008. Ti-au cantat lăutarii in prima ta zi de şcoală ? Nici măcar nu se vede vre-un receptor/antenă pe acolo.
.
Eu zic sa nu scrii dinalea pe forum,sigur iti intra mascatii pe geam la 5 minute dupa ce ai postat.![]()
:
http://www.elstar.ro/%7Eelstarsat/manuale/Dreambox.zip ce stie sa faca risivarul asta, l studiaza cu atentie, poate te ajuta cu ceva tutorialul astaeu unul nul inteleg....ce vrea sa zica la articolul teletext
Last edited by soarece; 10-10-10 at 22:35.
soacra-mea il foloseste ca masina de calcatare temperatura optima pentru bumbac
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Soleron, clona DM 500. Dar scrie clar in manualul ala, iar pt un tip care studiaza si se ocupa la greu cu inventiile nu ar trebui sa existe mistere legate de acest receptor.
nu vezi ca tipul este mistocar si se trage de şireturi cu @zmeura
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Moo soarece la ala nu ma pricep,numai cand ma uit la poze zic ca-i avion.Daca ii bun si la soacre pe post de fier de calcat e grav,daca iti da in cap cu el?
:
Probabil ca ii este dor de o noua vacanta pt studii, 1 luna este prea putin se pare.
zmeura a studiat acest model dreambox. poate totusi ia scapat vreo idee in rest nu mai vad de la nimeni nimicinseamna ca nu este bun de nimic eu nu fac prostii ,nul ma cumpar am o cartela boom ,si mi sa stricat aparatul si vream sa stiu daca merge cartela in aparatu respectiv atunci singura solutie este sa le trimit cartela inapoi la ce sa mai ma uit
Last edited by soarece; 10-10-10 at 22:58.
In plus incurci treburile,dickstar vroia sa afle cum e cu sharingul prin teletex,eu ti-am zic ca nu umblu cu chestii dastia ca imi intra mascatii naibii pe geam.
:
Ia lasati-l in pace! soarece? Ia zii fratili mieu stii sa canti?![]()
Aoleu,acum trebuie sa ne astupam si urechile.![]()
: