Azi noapte cred ca l-am vazut pe soarece cantand.
Dislikes: 0
Azi noapte cred ca l-am vazut pe soarece cantand.
:
Nu e ala.Uite-l aici pe adevaratul!!!.
Inseamna ca am umblat degeaba teleleu azi-noapte si m-am chinuit sa mai si filmez.
Cu un drum va atrag atentia sa nu mai afirmati ca cei din Harghita "nem értem romána",da?
Back to mouse.
:
Aici ai comparat GP 4.7 cu GP 4.2 si ai scris ca GP 4.7 e mai bun ca are si transponderele de focussat. Nu e o comparatie buna findca e normal ca softul mai noi sa aibe transponderele actualizate la ziua cand a aparut. Oricum la GP ai fisierul satelite.xml (poate am gresit vreo litera in denumirea fisierului) in var/etc si il poti copia pe unul mai nou unde ai tot ce iti trebuie.
sint prieteni meiimi place mult comportamentul lui zmeura, mondo ,stargate ,etc
sint niste baieti de nota 120
uneori uni inteleg ce postez ....alti daca nu pun in practica secretele sateliare, traiesc cu inpresia asta ex:......oare soarece ceo vrea sa zica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...este vreun mistocar......replica data de mine nu am nevoie de ajutor.... am ful pe toate sateliarele ....asta daca cautati si colaborati cu persoane in domeniul sateliare ....francezi ...nemti.... austrieci.... sirbi...nu trebe sa cunoasteti limba
gogu va ajuta nnnnnnnnnn....adica sa ne exprimam corect google
pentru incepatori...: e de ajuns sa cunoasteti limba rom....restul nea gogu are grije sa traduca cit de cit sa te intelegi cu ori ce persoana din afara
soarece saluta inca o data membri acestui forum fie ei oameni... buni sau rai...sanatate maxima.... soarece ma numesc...sint mic...
![]()
sa inţeleg ca tu esti un şoarece internaţional ? cred ai spart forumurile internaţionale![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !