Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 286

Thread: Topic pentru Soarece

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by soarece View Post
    cu gyuisticu de pe telecomanda
    Ba, ma lesi? Nici un doctor nu te mai scapa @soarece! Pe bune!

Standard RSP member soarece's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default mondo am scris ceva de rau

daca am scris ceva de rau anuntatima si pe mine, eu am testat numai aparatura drimbox astea sint in setarile dreambox iar despre linii //////?????mam referit la ....linia din caiet....ziceam sa va explic cum ar fi si cu vremea non stop pe dreambox mai este o setare radio onlain dreamboxul este distractie nu pierdeti timpul scuzatimi greselile scrisului ....sanatate maxima inca o data va tranzmite formatia diamant.......http://www.youtube.com/watch?v=Bw5BW...re=relatedmant

.
    Last edited by delta2k2; 05-11-10 at 21:24. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

daca bagi si treaba cu radio esti cel mai tare , dar sa fie pas cu pas asa ca pentru incepatori ... poti face risipa de metafore ca suntem intelegatori cu tine
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Mentioned
    1 Post(s)

Default o sa va explic pas cu pas cum instalam si testam urmatoarele

sa vedem vremea ....si radio onlain....deci setarea blue panel sau direct buton albastru...mergem la adons...ok ....download gemini servar.....ok.....plugins-gemini (8 intrari ).....ok.....de aici instalam urmatoarele........dreamnetcast....si....rss/weather/webcam......dupa ce leam instalat esim cu exit buton telecomanda pentru a verifica ce am instalat...incepem cu buton albastru......extras/setup....ok telecomanda...eeeeeeeeeee aici gasim urmatoarele.....vremea ...... pentru a localiza zona de unde sinteti e bine de retinut ,apasati buton verde sau countri list......aici va duceti la romania selectati orasul zona si totul este ok pentru setarea radio....procedam urmatoarele....dam clic pe setarea ........dreamnetcast/streamripper......apasam buton verde unde scrie sus....top list....iar dupa aia totul vine de la sine cu respect soarece imaginea care o am gemini 4.70
    Last edited by soarece; 05-11-10 at 20:52.

Mentioned
    1 Post(s)

Default valabil pentru alemindoua

la opticum se poate dupa cum a explicat cel de sus...program fausto...dar mere numai sa ai calc deschis ..iar la dreambox daca faci setarile necesare merge li....iii gasesti free pe net viacces.....2.q....teasi ajuta dar nu stiu cum sint romin dar cu suflet...restul spor la treaba si succes despre dolce cauta numi mai dau seama unde la dmd ,zmeura etc salutare si successi despre dulce....metoda criptare este video.....nu conex....nu te inteleg ce vrei de fapt.....cred ca nici restul nu teau inteles aici sint numai valori nu incepatori
    Last edited by zildan; 11-11-10 at 19:41. Reason: r12

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

@soarece - tu citesti vreodata ce scrii ? dumnezeule mare ce baiguiala !

Sharingul cu 7100cxe pe interfata ethernet se poate face in doua variante:

- homesharing, intre doua receptoare 7100cxe in reteaua locala sau la distanta
    - sharing cu 7100cxe client al unui server DM500 cu protocol NewCamd225

Cea de-a doua varianta presupune sa creati un server NewCS care va citi
    cardul si care-l face "vizibil" pe un port de comunicatie , cu un user si password
    precum si DES Key ! avantajul acestei metode este ca relatia client server poate
    fi si de tip WAN. Concret server CCcam+NewCS pe DM500 care da o linie N: catre 7100CXE.

Mentioned
    1 Post(s)

Default citesc si am pus in practica

... daca imi las un tutorial cum am procedat iar ma iau baieti rai in biza ,sper sa colaborez cu cine vrea ,intrun alt mod fara sa mai fiu luat in biza in ori ce caz team urmarit mihai, si te apreciez , in tot cea-ce faci salutare si numai bine eu de lka dream am tranzmis la un yu-ma-tu,sau denumirea noua care a aparut cod s.....t 9339 aici intri selectezi ce trebe cu ajutorul program care lam mentionat intrun mod alterior e totul ok...ai dreptate am inteles gresit ceva globo ,asta are altceva

.
    Last edited by delta2k2; 11-11-10 at 21:11. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Mentioned
    1 Post(s)

Default nu mai trebe internet

vezi ca in dream ..ai vremea la curent cu toate zonele de pe glob...... da prognoza pe 5 zile.... vezi daca scri la ......cauta ......deci scriem cu gyuisticu telecomanda zona in care vrei sati indice stirea o memorezi cu start si nu uitati so salvati setarea ....adauga.....in rest miscarea se stie ....de cite ori dam pe vreme ne va indica ce am selectat anterior....orasul ,tara .etc....mai citeste pe la tutoriale soarece ,ai mai multe detalii despre configurarea dreambox,...vremea si radio ... restul spor la treaba
    Last edited by soarece; 09-12-10 at 21:16.

Mentioned
    1 Post(s)

Default ce am cintat eu

uni vor sa nu munceasca... vor totul pe tava totusi diferenta dintre cas si poenix interfarce e ceva aritmetic

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci,acum daca tot esti la lipiceala trebe sa inveti cum ie cu regula doispe.
    Regula doispe zice:
    Nai voe sa faci cuote la postu dindarat.Ca sa nu mai faci asta apesi cu gyusticu pe repli ala si nu pe relpi vit cuote.Mama ei de treaba ca nu e asa greu,e ca si cum canti la acordeoan,daoncolo.
    :

Mentioned
    1 Post(s)

Default am inteles

mama ei de treaba ,dar postura la einstein na fost clar exprimata ....ma gindeam ca tov val ...are ce are cu mine...dar niciunul numi zicea carei treabaaici arunc o vina si la cel care a construit... rspul ...eu ma zbat mult sa caut pe alte parti chestiile legate de s
    f-uri paraebolice ... etc..etc...acum am inteles regula 12

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

stai cu ochii pe regula 12 si cu siguranta vei ajunge mare ( nu neaparat şobolan ) , ce imi pare rau este ca ai lasat-o mai moale cu tutorialele ... te-ai lasat antrenat in discutii offtopic si ne-ai lasat sa asteptam tutorialele despre cum sa vedem si noi programe tv fara banii ca suntem saraci de cand cu criza asta . fii tu luminiţa de la capătul tunelului pentru noi ... uimeste-ne .

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca nu vorbesti si tu pe limba omului nu ai cum sa te intelegi cu el.Uite ca eu i-am explicat frumos cum e cu regula 12.
    :

Mentioned
    1 Post(s)

Default pentru dmd

ok am inteles ...ceai vrut sa zici de aia nu intelegeai nimic..datorita imaginilor diferitela gp 4.70 avantajul e mare... la scanarea programelor recunoaste si scaneaza automat amindoi sateliti tor...intelsat1002..una la mina ....a doua faza pluginul la care te refereai sati indice acel panou cind cineva iti trimite sare acel panou cu metoda criptare conax cw neagra etc ...e in selectarea imagini 470 adica trebuie facute niste setari aparte...deaia paream suspect.... iar gp 4.20 e o imagine demodata adica o data instalata imaginea 420 la scanare programe ia numai cele de la jimi cele de la focus trebe adaugate aparte si multe altele care nu au rost explicabil uite scriu si ma inervez singur sper ca acum sa fiu inteles

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by soarece View Post
    .... si multe altele care nu au rost explicabil uite scriu si ma inervez singur sper ca acum sa fiu inteles
    Eu zic sa nu-l mai superi pe domnu' doctor si sa-ti iei medicamentele la timp.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast