nai idei de unde ti-am loat adresa sint mic daca ai buzz continuu eu sint soarece mic
.
Dislikes: 0
Pai te-a facut doctor academician!
..::EGAMI TEAM::..
nai idei de unde ti-am loat adresa sint mic daca ai buzz continuu eu sint soarece mic
.
Last edited by delta2k2; 15-11-10 at 20:14. Reason: Regula 12 : Quote inutil
maestre, despre virusii din dream si nu numai ce ne sfatuiti?
http://www.youtube.com/watch?v=SxQB1fRs1fciar despre comutarea calc ,cu dm instaleazati un antivirus bun....studiaza cu atentie iar despre baturi acele 3 patratele negrele am scoase pe cal meu nu stiu cum asi putea sa le pun pe acest sait ,am facut asa ceva ca in imaginea respectiva, si totul a decurs okrestul succes si atentie cablul sa nu fie mai lung de 10.15 cm
Last edited by soarece; 15-11-10 at 20:55.
Aici nu am inţeles. Antivirusul ăla bun, cum il instalez in dream ?Originally Posted by soarece
.
Eu vreau antivirus cu licenta.Cam cat costa?Ca nu vreau sa piratez.
:
yutubul iti arata cum sa scapi de virus ....odata ce ai folosit jitagul ca in imaginea respectiva scapi de toate
iar la instalarea si configurarea dreamului ,nu uitati sa aveti antivirus bun in calculator restul este in zadar .......cu antivirus calc instalat putem tranzmite in dm ...urmatoarele imagini ,pluginuri,schinuri,emulatoare..etc si nu vor mai exista probleme zmeura invatama cum sa pun acele 3 baturi pe sait
Abia acum am citit si mi-am dat seama care e treaba cu soarecele. Interesant ... foarte interesant... atentie la ce trebuie spus ca altfel ne trezim cu mascatii.
@soarece nu da totul pe fata , prea explici mura in gura sa priceapa tot userul , baga si tu cuvinte mai din popor sa derutam baieti cu ochii albastri![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
baietii, vreau votul vostru, care sinteti inpotriva mea si care sinteti contrainainte de a tipa cit ma tin puterile ....hai steauuuuuuuuuuuuua.....cineva cauta otrava pentru soarec.......dar numi dau seama acel ....mirtan.....de ceo fi vrut sa ma manince ,eu nu fac rau nimanui ,maninc numai brinza si cascaval .... mirtan rau....azi am fost la frizer si mam facut.... fres-pres.....adica frizerul ma tuns brebenel
astept votul vostru sau parasesc saitul
http://www.youtube.com/watch?v=7hnmRx5vFWM si ce aparat are asta nenea ca numi dau seama cu tux text am cautat pe net sami cumpar si eu un aparat ca al tipului vad ca este un fel de calculator
Last edited by soarece; 16-11-10 at 17:56.