Simplu !
- din meniu pui fiecare receptor pe un alt canal RF ...preferabil un ecart de 2 canale
- inseriezi iesirea RF a unui receptor cu intrarea RF a urmatorului
- ultima iesire RF este cablul comun de semnal !
- daca receptoarele sint identice foarte probabil nu vei avea interferente
- daca vrei sa fii sigur ca nu apar se poate face un mic truc ... iesirile celor trei
receptoare insumate printr-un splitter RF ... toate pe partea de OUT ...iar intrarea
splitterului devine sursa comuna de semnal ...nu-i foarte ortodox ...dar eficace
- cu putine TV-uri pe distanta nu prea mare cred ca nu ai nevoie de un amplificator
daca totusi ai se gasesc pe la "rusi" unele cu castig de 20-21dB ...arhisuficiente
- daca doresti o solutie de amplificator sigur si cu rezerve ...gasesti la Catec
aici amplificatoare Hirschmann de 28dB care vertificat de mine ...duc 25 de TV-uri
- amplificatorul se monteaza pe partea de iesire comuna
- acelasi tip de splittere (1x2 sau 1x4) il folosesti si la destinatie pentru distribuirea
semnalului la TV-uri
- calitatea modulatoarelor de pe receptoare va fi hotaratoare !
- nu aseza receptoarele in stiva ! se vor supraincalzi si ...crapa !
Mare atentie la calitatea mufelor si la mufarea ca atare ... orice inexactitate se traduce
in interferente ! Eu am facut cu ani in urma o mica retea bazata pe cele de mai sus in
care de la 10 receptoare se distribuie semnal la 25 de TV-uri aflate in trei cladiri invecinate
... la o astfel de retea este foarte greu sa asiguri calitatea semnalului cu mijloace improvizate
... ca cele de mai sus !

Reply With Quote