Vreau sa schimb portul de acess ftp la un dm500 la comada vi etc/services apas insert nu se schimba nimi editez portu apoi sift+ZZ dar nu se slveaza nu cred ca e comada corecta pentru salvare, cineva ma poate ajuta?
Multumesc anticipat.
Vreau sa schimb portul de acess ftp la un dm500 la comada vi etc/services apas insert nu se schimba nimi editez portu apoi sift+ZZ dar nu se slveaza nu cred ca e comada corecta pentru salvare, cineva ma poate ajuta?
Multumesc anticipat.
..::EGAMI TEAM::..
un alt mod de a salva cu vi
tii apasat SHIFT si apesi : apoi se scrie wq si dai enter
Optibox 550, 2 x DM500S, Digimax DVB-T-S, Digi+IV, 2 x Hyundai HSS 5160, Kaon, CX7100, Echosmart 791, Antena 0.9m, Antena Megasat Sunny Flat 440, H-H Opticum DM3800
ATENTIE ! Vizionarea canalelor TV codate fara a detine un abonament oficial este absolut ilegala. Informatiile oferite sunt doar cu scop educational.
Vesnic incepator ... da' macar ma lupt !
Nu functioneaza
..::EGAMI TEAM::..
Scrie ":save" (sau cum zicea mai sus ":w") , apoi ":q". In vi toate comenzile se scriu cu caracterul doua puncte urmat de comanda (din cate imi amintesc). La scrierea caracterului 2 puncte ar trebui sa ti se dezactiveze cursorul din pagina si sa se activeze in partea de jos, unde poti scrie comanda. Pt. a anula, apesi tasta Esc.
0.8FE, HH Optibox DM2400 (75E - 45W), DM500S, FocusSat
Metoda de salvare de mai sus merge intradevar pe multe versiuni de linux dar pe dreambox pentru fisierul etc/services nu merge ... am incercat si eu
Din cate am inteles acest fisier este verificat permanent de catre un proces (inca nu stiu de care exact) care il restaureaza ori de cate ori gaseste ceva modificat ...
Mai caut ...![]()
Optibox 550, 2 x DM500S, Digimax DVB-T-S, Digi+IV, 2 x Hyundai HSS 5160, Kaon, CX7100, Echosmart 791, Antena 0.9m, Antena Megasat Sunny Flat 440, H-H Opticum DM3800
ATENTIE ! Vizionarea canalelor TV codate fara a detine un abonament oficial este absolut ilegala. Informatiile oferite sunt doar cu scop educational.
Vesnic incepator ... da' macar ma lupt !
Incearca aici: VI Editor , gasesti cateva comenzi uzuale.
Last edited by dMd; 28-08-10 at 08:17.