din pacate Steaua nu isi mai gaseste cadenţa ... acum ciobanul a anuntat ca il aduce pe Marius Lacatus inapoi antrenor , Doamne ce face foamea de bani din om
http://gsptv.gsp.ro/viewVideo1.php?v...remium_Liga___
din pacate Steaua nu isi mai gaseste cadenţa ... acum ciobanul a anuntat ca il aduce pe Marius Lacatus inapoi antrenor , Doamne ce face foamea de bani din om
http://gsptv.gsp.ro/viewVideo1.php?v...remium_Liga___
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Cata vreme becali va ramane la Steaua nu va fi liniste. Am sperat, dar degeaba. 4 antrenori in 9 etape e prea mult.
dobitocul nu intelege ca este prost pe banii lui ... il mananca lingai din jurul lui de bani si practic il pune sa ia numai decizii prostesti .
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am zis si eu catre un prieten , cum dracu mai merge Lacatus la Steaua ?
A zis : ce-i prost sa nu ia niste bani ca lumea ? Si cred ca are dreptate, pana la urma prostul trebuie sa fie altul.
Si tot e, si tot e...
kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl
lu' berbecali i se potriveste de minune zicala " prostu' nu e prost destul daca nu e şi fudul "![]()
E vai de steaua noastra ce sa mai zici...
dobitocul baga bani si asigura conditii pentru echipadar daca nu lasa antrenorul sa-si puna in practica ideile degeaba
![]()
o valiza , bricheta , jumatate din echipa urziceniului si campioni iesiti
florinele fii calm tata nu te agita asa mult
@stargate : e de inteles atat a mai ramas din echipele noastre, doar agitatia suporterilor!
sa nu orpim si asta
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam