Au sanse minime sa treaca de grupe, dar nu imposibil asa ca daca nu bate echipele aflate sub ea la tragerea la sorti, pa calificare.
hai nu mai fiti rai steaua a jucat bine si a aratat ca nu e doar o echipa venita din est si le tremura chilotii cind aud de echipe tari,au tratat meciul cu multa indrazneala,tupeu si au scos ceva,este prima echipa romaneasca care a marcat pe anfield doar ca,na... nu am avut noroc... intre timp au invatat si crainici sportivi de la radio sa pronune corect steaua bucuresti ca o stilceau o numeau stoaia bucharest sau cam asa ceva.![]()
Au sanse minime sa treaca de grupe, dar nu imposibil asa ca daca nu bate echipele aflate sub ea la tragerea la sorti, pa calificare.
Din pacate Ilie a plecat ca o vijelie. N-o sa fie liniste la Steaua nici in urmatoarea perioada.
a avut dreptate cand a zis ca nimeni nu ii ia echipa lui berbecali ... parerea mea este ca a plecat datorita presiunilor ciobanului sa joace cum vrea ciobanul dar si echipa parea dezorientata rauasta este o luam de la capat problema este ca tot mai putini antrenori de valoare vor mai dori sa vina la steaua
FORZA STEAUA![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
-initial i-am "dat" 2 luni, dar ..., dupa cum am mai zis, ciobanu si-a cam batut joc de toate gloriile Stelei.
stargate:[QUOTE asta este o luam de la capat...][/QUOTE]
optimism, dar nu cred ca asta mai e o solutie, din moment ce te intrebi: "asta cat o mai rezista?"Nici un antrenor cu pretentii nu o sa reziste sub comanda lui, poate doar un lingau care are nevoie de imagine si care nu are treaba cu fotbalul.
Liniste nu o sa fie atata timp cat Steaua e jucaria(turma) lui Bheeecali.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Dumitrescu a incercat sa impace si capra si varza.Din pacate oaia l-a halit
Referitor la partea cu comportamentul bekalului vina o poarta Ilie ca doara Piturca nu a plecat de prost...
Greseala lui a fost ca a cumparat prea multi jucatori de la urziceni stiind ca NU poate sa-i foloseasca in euroliga.El trebuia sa se bazeze pe un nucleu stabil si in jurul lui trebuia sa roteasca jucatorii.Cred ca trebuia muncit pe unitatea echipei dar avea nevoie de timp si de rabdare din partea oierului si din partea fanilor(aici am spus un cuvint mare).
De fapt si Lucescu jr. a schimbat 6 jucatori de la meciul cu albania la meciul cu belarus si tot praful s-a ales.
f11
Se stia din start motivele venirii lui Ilie la Steaua, apropo a reusit sa treaca de fabuloasa suma 10 partide/echipa?- echipa a mers din inertie (Piturca), cum a inceput sa-si frece mainile....
Eu nu inteleg de ce viitorii antrenori mai stau sa "negocieze" clauze contractuale pe distante asa de lungi.
Cred ca ar trebui sa puna accentul pe perioade semestriale, trimestriale sau de ce nu, pe etape, ar fi mai avantajati.
Va fi Dan Petrescu urmatorul antrenor al stelei?
personal imi doresc acest lucru pentru steaua dar pentru binele lui petrescu nu mi-asi dori sa vina sa fie improscat cu noroi de cioban ... pofta cea poftit sa fie ciobanul antrenor sa nu il contrazica nimeni![]()
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
DA!!! el patron, el antrenor.In cazul azta o sa-i trebuiasca o oglinga mare sa dea intructiuni antrenorului.
O sa vedeti ca il demite si pe "ala" !!![]()
Last edited by qwess; 24-09-10 at 08:27.
din pacate Steaua nu isi mai gaseste cadenţa ... acum ciobanul a anuntat ca il aduce pe Marius Lacatus inapoi antrenor , Doamne ce face foamea de bani din om
http://gsptv.gsp.ro/viewVideo1.php?v...remium_Liga___
Cata vreme becali va ramane la Steaua nu va fi liniste. Am sperat, dar degeaba. 4 antrenori in 9 etape e prea mult.
dobitocul nu intelege ca este prost pe banii lui ... il mananca lingai din jurul lui de bani si practic il pune sa ia numai decizii prostesti .
Am zis si eu catre un prieten , cum dracu mai merge Lacatus la Steaua ?
A zis : ce-i prost sa nu ia niste bani ca lumea ? Si cred ca are dreptate, pana la urma prostul trebuie sa fie altul.
Si tot e, si tot e...
kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl
lu' berbecali i se potriveste de minune zicala " prostu' nu e prost destul daca nu e şi fudul "![]()