Prin HR.Cum a fost in Brasov si Bacau?
Am vazut ca inspre voi s-a dus.
Dislikes: 1
Prin HR.Cum a fost in Brasov si Bacau?
Am vazut ca inspre voi s-a dus.
:
bine ca nu sunt acas! ar am pici sper ca sunt in siguranta!
..::EGAMI TEAM::..
De jumate de ora la Bacau ploua de rupe.
Pe noi,... in Brasov ne-a sarit au fost oare'sce nori...a suflat un pic vantul....si gata acum e soare si frumos iar norii s-au dus mai departe.![]()
Inseamna ca de la mine ploaia a luat-o catre Bacau si vantul catre Brasov,ca eu am avut parte de amandoua.Batea cu 100km/h lejer.
:
La Bucuresti astazi a fost caldura sufocanta.
Lasa ca sigur ajunge si la voi ceva in seara asta,numai de vant sa nu aveti parte.Poate va racoriti putin.
:
Azi noapte pe la 4 m-a trezit vijelia.Cred ca batea cu cel putin 80 km/ora,acum s-a mai calmat catre 50-60 la ora.In intervalul 3 martie, ora 02:00 – 3 martie, ora 21:00, in regiunile estice, precum si in Carpatii Meridionali si Orientali vantul va prezenta intensificari sustinute. Vitezele la rafala vor depasi 55-70 km/h, iar in zona montana inalta 80-90 km/h.
:
COD GALBEN. Intre orele 16:00 şi 22:00, pe arii extinse in Dobrogea, se vor semnala intensificări ale vantului ce vor atinge şi depăşi la rafală 60 - 75 km/h.
Intre orele 14:00 si 20:00, in Municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila se vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi, la rafala, viteze de 55...65 km/h, izolat 75 km/h.
Intre orele 14:00 si 20:00, in judeţul Galaţi se vor semnala intensificări ale vantului ce pot atinge și depăși la rafală, 50...60 km/h.
Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/avertizare-...#ixzz3H4J7d46H
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...