Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  4
Dislikes Dislikes:  1
Results 1 to 15 of 205

Thread: Ancorati-va Antena !!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Re: Ancorativa Antena!!!!

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    In sfarsit sa mai domolit vantul,a inceput in schimb lapovita/ninsoare sper sa ramana asa sa nu mai sufle cum a fost pana acum 3-6 ore,mai sunt rafale puternice dar razlete,oare ce o sa fie pana maine? orcum am de lucru de maine,mia zburat si mie acoperisul de la magazia de lemne,orcum e bine ca nu la luat de pe casa, mamaaa ce bate vantul asta,nu a fost asa in nici un an de cand am cumparat aici ,jale ce sa mai,ma uit la vecini care au facut si ei capite de fan pentru animale sa aibe iarna si acum fanul e imprastiat de parca nici nar fi fost,sa speram ca se potoleste cat de cat,deja mi sa facut pielea gaina cand am auzint trosnitura ce a urmat dupa ce a zburat acoperisul de la magazie,e naspa ca mai e si nevasta-mea gravida si e speriata rau,noroc ca am curent de la generator,mai prost e ca cel mai apropiat spital e la 8 km distanta de mine in caz de ceva,iar pe aici taxiurile sunt ca si inexistente,asta e acum,om trai si om vedea!

Spaniolule cred ca daca ai inima buna vreo 2 saptamani esti ocupat sa ii ajuti pe vecini sa isi monteze antenele la loc ,ca doar te pricepi si e pacat ca in dezastru total sa nu aibe macar la ce sa se uite ,adica la teve.
    Asta e ,capricile vremii sa auzim de bine si zau ca poti sa ii ajuti pt ca pana vin cine stie ce instalatori ...nu vad nici programul de revelion vecinii tai...
    o zi buna si vreme mai normala

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    Spaniolule cred ca daca ai inima buna vreo 2 saptamani esti ocupat sa ii ajuti pe vecini sa isi monteze antenele la loc ,ca doar te pricepi si e pacat ca in dezastru total sa nu aibe macar la ce sa se uite ,adica la teve.
    Asta e ,capricile vremii sa auzim de bine si zau ca poti sa ii ajuti pt ca pana vin cine stie ce instalatori ...nu vad nici programul de revelion vecinii tai...
    o zi buna si vreme mai normala

Asta nu e o problema,o rezolv eu,problema mare e ca am 2 la care li sa dus acoperisul de la casa,acolo e beleaua mare,orcum am adus deja 3 baieti cu scule si deja lucreaza la acoperisul de la magazia mea de lemne,dupa ce termina trec la vecini ca si acolo e de rau,cu antenele o rezolvam ca nui o problema asta doar suntem oameni,sa speram ca vremea ramane asa cu este acum,cu vant moderat ca sa putem lucra,in sfarsit cei de la electrica dupa aproape 20 de ore si-au facut datoria,orcum e un inceput fata de anul trecut cand am stat in bezna 6 zile,de aceea am si cumparat generatorul ca sa evit astfel de situatii,!

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Am observat ca semnalul a scazut aseara pe digi si la 10-20 min ramanea o sec fara semnal. O fi de la antena mea...o fi de la ei...nu urc pe vremea asta pe bloc. Antena e cat de cat adapostita de casa liftului....blocul orientat est-vest. Daca se indoaie iau alta...numai sa nu o ia vantul si sa cada in capul cuiva. Brrr!!!!!

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Sunt probleme si cu antenele de la sediul digi. Aseara pe CNN aparea intermitent ecranul rosu. Ori au antena reglata prost, ori o bate vantul...
    Ar trebui sa ii sfatuiesti si pe ei sa ancoreze antenele.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Sunt probleme si cu antenele de la sediul digi. Aseara pe CNN aparea intermitent ecranul rosu. Ori au antena reglata prost, ori o bate vantul...
    Ar trebui sa ii sfatuiesti si pe ei sa ancoreze antenele.
    Cred ca vantul era de vina ,a revenit la normal dupa ce viteza vantului a mai scazut.