Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  4
Dislikes Dislikes:  1
Results 1 to 15 of 205

Thread: Ancorati-va Antena !!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ancorativa Antena!!!!

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Acest post face referire directa la intemperiile vremii nefavorabile asupra noastra si a instalatiilor de receptie prin satelit,ei acuma daca o mai luati putin si pe aratura no problem dar sa nu deviati prea mult !!!

Domnilor!! indiferent de subiectul topicului totul este; OFFTOPIC!! deci; de la vreme,la vant/antene/pene de curent,etc. asa ca dezvoltati subiectul cum vreti numai nu uitati ca principalul subiect este;VREMEA CAPRICIOASA!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

acum scuze ca mai intervin ca nu ma pot abtine,deci eu prin offtopic inteleg cam asa,o sectiune unde se poate discuta aproape orce ce nu are legatura cu sateliti,key etc eu nu cer decat pastrarea discutiei la subiect si un pic de curatenie acuma ca sant 2-3 posturi pe langa nui nici o problema dar de multe ori se incepe cu ceva si se termina cu altceva si nu fac referire doar la subiectu de aici,daca cer prea mult imi cer scuze si k nici o problema am sa ma abtin de acum incolo

ps:am observat in mai multe randuri de cate ori am intervenit am picat pe locul 2 asa ca......
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    acum scuze ca mai intervin ca nu ma pot abtine,deci eu prin offtopic inteleg cam asa,o sectiune unde se poate discuta aproape orce ce nu are legatura cu sateliti,key etc eu nu cer decat pastrarea discutiei la subiect si un pic de curatenie acuma ca sant 2-3 posturi pe langa nui nici o problema dar de multe ori se incepe cu ceva si se termina cu altceva si nu fac referire doar la subiectu de aici,daca cer prea mult imi cer scuze si k nici o problema am sa ma abtin de acum incolo

ps:am observat in mai multe randuri de cate ori am intervenit am picat pe locul 2 asa ca......
    Corect!!!! Daca subiectul face referire la capriciile veremi sa se tina cont si sa se discute pe acest subiect si nu sa se ajunga la altceva ceea ce nu tine de subiectul topicului., chiar daca este OFFTOPIC!!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Asta e curata nesimtire!!! ieri,alaltaieri am inteles,a fost katrina pe aici si a rupt cabluri,dar azi ce pana mea se intampla? soare ,timp placut,totul e ok! si deodata poooooc!! cade curentul,sunt deja de 2 ore pe generator si astia de la electrica nu raspund la telefon,bataie de joc,cred ca va trebui sa cumpar o cisterna de benzina in ritmul asta!!

Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Asta e curata nesimtire!!! ieri,alaltaieri am inteles,a fost katrina pe aici si a rupt cabluri,dar azi ce pana mea se intampla? soare ,timp placut,totul e ok! si deodata poooooc!! cade curentul,sunt deja de 2 ore pe generator si astia de la electrica nu raspund la telefon,bataie de joc,cred ca va trebui sa cumpar o cisterna de benzina in ritmul asta!!
    Cred ca vrea sa te scuteasca de o factura mare astia de la electrica.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Cred ca vrea sa te scuteasca de o factura mare astia de la electrica.
    In sfarsit dupa 8 ore a venit si curentul..... nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in timp de viscol......curata nesimtire daca mai punem la socoteala ca la cativa zeci de familii li sau ars aparatele electrocasnice din cauza fluctuatiilor de curent!,pe mine ma ferit ca de... cade curentul trec pe automat[generator] si raman pe el 45min pana se stabilizeaza tensiunea asta doar daca isi revine in 45min ca de obicei la astia cand cade.... cade pentru muuulte ore.

Mentioned
    3 Post(s)

Vremea ne rezerva o surpriza placuta,pentru o saptamana vreme frumoasa si calda numai buna de instalat si de reglat antenele pentru sezonul de iarna!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

In sfarsit dupa 8 ore a venit si curentul..... nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in timp de viscol......curata nesimtire daca mai punem la socoteala ca la cativa zeci de familii li sau ars aparatele electrocasnice din cauza fluctuatiilor de curent!,pe mine ma ferit ca de... cade curentul trec pe automat[generator] si raman pe el 45min pana se stabilizeaza tensiunea asta doar daca isi revine in 45min ca de obicei la astia cand cade.... cade pentru muuulte ore.
    spaniolule cred ca esti bun pt o firma de imobiliare ...la care sa le spui care ar fii minusurile din zona ("supararile ")
    parca ai sta la capatul pamantului
    si eu traiesc in Romania ...dar situatii ca la tine nu am mai intalnit decat in satele din munti ....ca cele de prin Apuseni unde nu sunt multi abonati ..si de aici dezinteresul de a face o retea stabila

Mentioned
    3 Post(s)

Domnilor!! indiferent de subiectul topicului totul este; OFFTOPIC!! deci; de la vreme,la vant/antene/pene de curent,etc. asa ca dezvoltati subiectul cum vreti numai nu uitati ca principalul subiect este;VREMEA CAPRICIOASA!
    Sunt de acord cu ce spui dar sa nu se devieze prea mult de la subiect!!!