2

Dislikes:
1
-
Ai omis să citeşti :
Intervalul: 25 ianuarie, ora 02:00 - 26 ianuarie ora 18:00
-
Membru de onoare
Deabea astept,cu toate ca zapada pe munte e deja undeva la 80cm.
-
In zona de nord a Bucurestiului a inceput sa ninga si bate vantul cu putere, maine o sa fie o zi grea pentru antenele noastre !
-
Membru de onoare
Se vede la TV la baietii cu "javra ordinara".
A inceput si la mine,ninge linistit.
-
Standard RSP member
Da, corect.
Acum ninge, dupa o ploaie mocaneasca de 1 ora.
-
In Corabia ploua de la ora 18.00( acum e ora 1.00 )...nici gind de lapovita darmite ninsoare...sa asteptam dimineata...
-
La ora asta viscoleste si avem un strat de 15 cm in Bucuresti.
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 09:51 ----------
Codul galben sa transformat in cod portocaliu, iar viteza vantului la rafala va fi de 80-90 km!
http://www.meteoromania.ro/index.php?id=65
Antena mea avea un strat gros de gheata si zapada am reusit sa indepartez o parte din zapada, gheata inca nu ! Din cauza vantului puternic antena flabeaza mult , iar receptia devine instabila. Deja am trecut pe DVB-C !
-
lasa sa ninga
ne acoperim antena , dam zapada de pe ea si tot vedem la tv , nu mai ne dam cu masina , ne luam sania si schiurile
-
Hirshmanul meu "a plecat" cu vreo 2 grade spre vest; in loc de 28 est am semnal de la arabi (26 est). Mai aveam pe ea si un lnb la 23,5 est - cu el iau acum 21,5 est (LBC-urile). Urata vreme!
-
Nasol. Vantul o va tine asa cel putin pana maine dupamasa.
-
Membru de onoare
A nins azi toata ziua,zapada e foarte mare si nici semne ca s-ar opri nu vad.Pe aici nu bate vantul,nu prea sunt probleme legate de troiene,dar am impresia ca daca vremea asta merge catre partea de est si sud-est a tarii va fi grav,mult mai grav decat saptamana trecuta daca e combinata din nou cu vant puternic.
Nu e doar de antene,e de ce se intampla afara.
Last edited by zmeura; 03-02-12 at 20:05.
:
-
Si la mine in westul salbatic, in fine azi a nins toata ziua, si inca ninge, nu sa oprit. A ajuns si la mine in zoana zapada, sa bucurat a mica de rupte
-
Am trecut la "ciocanit" antena din cauza poleiului depus, care a ajuns la 1 cm, si a dus la scaderea receptiei considerabil....
-
De la ora 18:00 ne delectam cu un nou cod portocaliu in zona de sud a tarii: http://www.meteoromania.ro/index.php?id=65
-
Membru de onoare
In intervalul 3 martie, ora 02:00 – 3 martie, ora 21:00, in regiunile estice, precum si in Carpatii Meridionali si Orientali vantul va prezenta intensificari sustinute. Vitezele la rafala vor depasi 55-70 km/h, iar in zona montana inalta 80-90 km/h.
Azi noapte pe la 4 m-a trezit vijelia.Cred ca batea cu cel putin 80 km/ora,acum s-a mai calmat catre 50-60 la ora.