Verifica ce addon-uri ai la mozilla... si plugin-uri... in cele mai multe cazuri problema apare de-acolo. Actualizeaza si Adobe Flash Player Plugin si Shockwave plugin.
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
Ah, am zis de Flash Player Plugin pentru ca aceeasi eroare am avut-o pe pc-ul prietenei mele si problema a fost din cauza pluginului flash... l-am updatat si eroarea a disparut. Patea in special pe mail-ul de la yahoo.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Aceeasi problema am intalnit-o si eu pe Windows, atat in IE cat si in Firefox, am incercat sa reinstalez Firefox ...degeaba, problema a reaparut. Am reinstalat sistemul si vad ca pana acum merge bine.
Am reinstalat adobe flash player plugin 10 atat am la control panel , Shockwave plugin nu am cum il upgradez?
Verifica ce addon-uri ai la mozilla... si plugin-uri...
Cum verific ca nu ma prea stiu la astea, nu am patit dinastea dar este naspa rau si nu vreau sa reinstalez windowsul pentru asta.
![]()
Vezi acum ca ai updatat flash daca nu cumva e ok.
Tools >> Add-ons
---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
Shockwave e ca si flash player, trebuie prima data instalat. E free pe net.
O pagina utila pentru a verifica cat de actualizate sunt plugin-urile instalate in Firefox Plugin Check
Ia instaleaza sau fa update si la Macromedia Flash Player... sau cum ii zice ala ala de la Macromedia...
Ma mai gandesc ce ar putea fi... la alte site-uri iti merge ok, doar la mail-ul yahoo face asa, da?
Problema apare aici cred eu dar nu stiu ce sa fac.
Si la alte site-uri cateva apare problema asta.
![]()
Last edited by zildan; 10-12-11 at 23:16. Reason: lynk