Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: Perla Neagra - unul din sistemele mele...

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Perla Neagra - unul din sistemele mele...

Nu vreau sa ma laud dar pentru cei pasionati de modding si wire management puteti sa studiati sistemul pe care il mesteresc acum... astept parerile voastre

http://www.rpc-forum.ro/showthread.php?t=176

Numai bine!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Mentioned
    10 Post(s)

Talking Re: Unul din sistemele mele...

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Nu vreau sa ma laud dar pentru cei pasionati de modding si wire management puteti sa studiati sistemul pe care il mesteresc acum... astept parerile voastre

http://www.rpc-forum.ro/showthread.php?t=176

Numai bine!
    Hai baieti... pareri? Ma asteptam sa postati, sa va dati cu parerea, sa vedeti ceva ce nu vad eu... dar nimeni nimic... curaj, orice parere e binevenita

Sau sa inteleg ca am facut totul perfect pana aici?

O noapte frumoasa tuturor!

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Unul din sistemele mele...

Adevarul e ca esti meserias frate. Bravo!
    Trecut la Sfinti

Mentioned
    10 Post(s)

Talking Re: Unul din sistemele mele...

Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Adevarul e ca esti meserias frate. Bravo!
    Ma bucur ca iti place... merci!
    Mai am destul de migalit pe el pana il aduc la forma finala
    La cate cablaraie am in el va fi o "distractie" sa scot un wire management cat mai bun

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: Perla Neagra - unul din sistemele mele...

Si mie imi place! Astept sa vad produsul finalizat.

Ieri mi-am asamblat si eu noul sistem:
    Intel Core 2 Duo E6750
    Asus P5K
    Asus NVidia GeForce 8500GT 512Mb
    RAM 2Gb
    HDD 250Gb + 200Gb SATA2 16Mb
    Sursa 530W
    etc... bla, bla!

Asamblarea am facut-o doar cu manualele de utilizare ale componentelor in fata si am reusit fara probleme. Pot sa ma apuc si de meseria asta!
    Nu imi place cum sunt aranjate cablurile prin el, dar pana la urma nu prea ma deranjeaza ca va sta sub birou!

Mentioned
    10 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Si mie imi place! Astept sa vad produsul finalizat.

Ieri mi-am asamblat si eu noul sistem:
    Intel Core 2 Duo E6750
    Asus P5K
    Asus NVidia GeForce 8500GT 512Mb
    RAM 2Gb
    HDD 250Gb + 200Gb SATA2 16Mb
    Sursa 530W
    etc... bla, bla!

Asamblarea am facut-o doar cu manualele de utilizare ale componentelor in fata si am reusit fara probleme. Pot sa ma apuc si de meseria asta!
    Nu imi place cum sunt aranjate cablurile prin el, dar pana la urma nu prea ma deranjeaza ca va sta sub birou!
    Bravo! Sa stii ca conteaza cablaraiele... fluxul de aer din carcasa e foarte important, atat pentru viatza componentelor precum si pentru performanta acestora... is mai multe de toate... eu zic sa le aranjezi frumos toate...

Succes si noroc la noul sistem

Mentioned
    10 Post(s)

Talking Re: Perla Neagra - unul din sistemele mele...

Am modificat putin proiectul initial... sistemul va avea alta pompa de apa, radiator dublu, window mod, radbox si multe altele

Puteti vedea aici: http://www.rpc-forum.ro/showthread.php?t=176

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

scuze ca revin cu un raspuns asa tarziu,ce sa zic cuvinte nu prea am e un adevarat ozn,eeeeeee superb te invidiez pe bune,luati aminte ce inseamna cu adevarat un hobby si pasiune,iar sfatul meu e sa le faci cat mai repede pana nu-ti intemeiezi o familie ca atunci timpul nu va mai fi de partea ta

ps.de la mine tot respectul ptr munca depusa si investitia financiara destul de mare
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Chiar Xvanish ai un sistem cu care te potzi lauda .Daca tu ti-ai ales singur componenetele calculatorului inseamna ca esti pe drumul cel bun in dom asamblarilor ,,dc teo ajutat cineva spunei ca e un mentor bunicel.
    In ansamblu pot afirma ca e un sistem bun pe intel desi in aceeasi categorie de pret ti-as fi asamblat un AMD care mergea mai bine ca Intelu tau.Dc ar fi vorba de Intel Quad Core atunci AMD-ul la aceeasi pret e mai slab..
    Desi asa ... daca iau fiecare piesa in parte:

1. procesor--ok

2. memorii--ok

3. mobo--ok

4. hdd--aci chiar nu inteleg ai 3 harduri? ti-as fi recomandat un raid alcatuit din 2 harduri sata 2 de 160 cel mult 250g/seagate e o alegere buna/ nush de ce -ti trebuie atat spatiu in fine/si sa fii chiar smecher mai bine bagai pe langa raid un hard Western Digital 74.0GB Raptor SATA 10000rpm 16MB pt programe si sistem de operare

5. carcasa--super ok always judge by the cover!!!

6. Sursa Enermax Seria Infiniti EIN650AWT 650W---ok

7. Placa video EVGA e-GeForce 8600 GTS 256MB GDDR3--alegere cat se poate de rea-- ti-as fi recomandat un xfx 8600 gt zalman cooling sau un xfx gts 730/2260 sau dc tot ai cascaval de ce nu un 8800 gt alpha dog. toate sunt overclockate din fabrica si merg fara probleme la jocurile noi, o alta alegere inteligenta ar fi fost BFG care lucra exclusiv pt Nvidia sau Gainward ..dar in nici un caz EVGA sad but true!!

8. DVD-RW LG GSA-H30N SATAII---ok

9. Floppy Disk Sony 1.44 Mb--ok desi u mai vad rostu in zilele noastre cand gasesti nspe pendrivuri noah in fine

10. Sound Blaster Creative Audigy 4 SE -ok

11. Placa de retea 10/100 Trendnet (RTL8139C)--foarte proasta alegere/iti recomand D-Link, sau pl retea cu chip Intel ,3Com sau Gigabyte.

12.Sistem de racire cu apa (momentan doar pentru procesor) - un kit Alphacool modificat... pompa EHEIM..ar fi fost bun si un zalman decat sa te complici cu apa

Ca si concluzie pot sa spun ca ti-ai facut un sistem bun .Imi permit anumite critici deoarece lucrez in domeniu si am vrut sa subliniez doar ca la pretul ce l-ai dat puteai lua componente mai performante.
    Astept un scor 3d mark 2006.Si ca o curiozitate nr de framuei la crysis, unreal tournament 2007 si lost planet.
    Sa-l folosesti sanatos si numai bine

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Toate componentele sistemului lui @XVanish sunt SUPER OK. In urmatorii 3 ani are un sistem superperformant.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by MIRC77 View Post
    Toate componentele sistemului lui @XVanish sunt SUPER OK. In urmatorii 3 ani are un sistem superperformant.
    mai documenteaza-te pe net si vei afla ca e numai ok si nu superok si nu este un supercalculator
    pt un supercalculator ai nevoie de pl de baza cu 2 socketuri pt 2 proc distincte xeon sau opteron,harduri cu 15000 rotati preferabil SCSI da mere si SATAII .apoi rami pe 1066 minim 4 gb firma ocz, corsair, mushkin, geil astea rup cu timpi 4-4-4-12 , placi video in sli 8800 sau dc nu 9600 si at vorbim de supercalculator asa ca recomand take it easy

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default inca ceva!!

si astept scorul 3d mark 2006 si apoi mai discutam
    bafta!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by darkkoder View Post
    mai documenteaza-te pe net si vei afla ca e numai ok si nu superok si nu este un supercalculator
    pt un supercalculator ai nevoie de pl de baza cu 2 socketuri pt 2 proc distincte xeon sau opteron,harduri cu 15000 rotati preferabil SCSI da mere si SATAII .apoi rami pe 1066 minim 4 gb firma ocz, corsair, mushkin, geil astea rup cu timpi 4-4-4-12 , placi video in sli 8800 sau dc nu 9600 si at vorbim de supercalculator asa ca recomand take it easy
    Un sistem superperformant se face doar cunoscand compatibilitatile componentelor. E usor sa le bifezi pe alea de 5 stele dar asta nu insemna ca iti va iesi un sistem superperformant. Comparatii daca vrei sa faci nu mai fa intre Intel si AMD ca sunt tehnologii diferite si fiecare are alt scop.

Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: Perla Neagra - unul din sistemele mele...

Mda... se vede ca am luat o pauza pe acest forum...

@darkkoder: sistemul asta nu a zis nimeni ca trebuie sa fie un supercalculator. E doar unul din sistemele mele de care m-am ocupat mai mult in ultima perioada si doar atat. Majoritatea componentelor sunt deja destul de vechi (in comparatie cu top-ul actual) si le am de mult. Nu am bagat bani in componente si nici nu am de gand sa o fac inca. In ultima perioada m-am axat doar pe partea de modding, racire si wm.

Un lucru iti spun clar: Intel tot Intel ramane.

Placa video era "the best" cand am luat-o eu iar pana nu am bani de macar un 8800 GTS cu racire pe apa nu o schimb pentru ca nu are rost. Referitor la hard-uri daca te uitai putin la profilul meu vedeai ca sunt impatimitul filmelor/serialelor deci asta explica tot. Trendnet (8139) sunt unele dintre cele mai reusite placi de retea, iar daca "lucrezi in domeniu" ar trebui sa stii. Floppy-ul il mai tin doar pt look-ul carcasei.

Sistemul de racire cu apa (initial fiind kit-ul Alphacool - un kit mai mult decat ok pentru majoritatea) l-am schimbat tot cu ceva mai bun.

Si ca un sfat prietenesc: nu te mai lauda si nu mai critica experienta si intentiile nimanui pana nu stii cu cine ai de-aface sau ce intentii are omul respectiv. Si eu am lucrat ani de zile in domeniu dar nu cred ca m-am folosit niciodata de asta ca sa ies in evidenta si cu atat mai mult sa "impun" recomandari nefondate.

Oricum iti multumesc pentru spiritul de observatie si urari!

@MIRC77: ai perfecta dreptate

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Mda... se vede ca am luat o pauza pe acest forum...

@darkkoder: sistemul asta nu a zis nimeni ca trebuie sa fie un supercalculator. E doar unul din sistemele mele de care m-am ocupat mai mult in ultima perioada si doar atat. Majoritatea componentelor sunt deja destul de vechi (in comparatie cu top-ul actual) si le am de mult. Nu am bagat bani in componente si nici nu am de gand sa o fac inca. In ultima perioada m-am axat doar pe partea de modding, racire si wm.

Un lucru iti spun clar: Intel tot Intel ramane.

Placa video era "the best" cand am luat-o eu iar pana nu am bani de macar un 8800 GTS cu racire pe apa nu o schimb pentru ca nu are rost. Referitor la hard-uri daca te uitai putin la profilul meu vedeai ca sunt impatimitul filmelor/serialelor deci asta explica tot. Trendnet (8139) sunt unele dintre cele mai reusite placi de retea, iar daca "lucrezi in domeniu" ar trebui sa stii. Floppy-ul il mai tin doar pt look-ul carcasei.

Sistemul de racire cu apa (initial fiind kit-ul Alphacool - un kit mai mult decat ok pentru majoritatea) l-am schimbat tot cu ceva mai bun.

Si ca un sfat prietenesc: nu te mai lauda si nu mai critica experienta si intentiile nimanui pana nu stii cu cine ai de-aface sau ce intentii are omul respectiv. Si eu am lucrat ani de zile in domeniu dar nu cred ca m-am folosit niciodata de asta ca sa ies in evidenta si cu atat mai mult sa "impun" recomandari nefondate.

Oricum iti multumesc pentru spiritul de observatie si urari!

@MIRC77: ai perfecta dreptate
    intradevar ai luat o pauza pe aici ..dark nu mai e pe aici.....

Page 1 of 2 12 LastLast