0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
dvi hdmi no signal dm800 cu samsung lcd
salut daca ma poate ajuta cineva am sghimbat 2 dm800 si de un an de zile n-amreusit sa conectez dm cu lcd,m-am lasat pagubas dar din nimereala am apasat hdmi 2 cu o telecomanda universala pe lcd si a aparut imagine,dupa care am schimbat din 1080i in 720p si am pierdut conectarea pt totdeauna,am resetat din nou dar nimic,am incercat si pe un lcd sony si nimic
-
Golden Member
Respecte!
Cite intrari HDMI ai?
Vezi ca sa nu fie setat din meniul TV pe intrarea 1 sau 2(daca ai mai multe) si sa fie intrarea in cealalta.
Apoi seteaza din menu DM setarile video 50HZ si 720p(incearca asa)
Specifica ce model de tv ai....poate cineva te v-a putea ajuta mai repede,poate are acekl tip de tv.
Bafta!
-
Candva la inceputurile mele cu dm800 ..am avut o pana de contact in
conectorul DVI de la dm800 ...am strans bine suruburile mufei ...si nu l-am
mai desfacut de atunci ...si merge !
-
Standard RSP member
dvi hdmi no signal dm800 cu samsung lcd
va multsumesc pt raspuns,am incercat si pe 720p cu 50hz,problem a fost si la inceput cum conectam dm cu hdmi ,dm800 se stingea ca si cum ramanea fara curent,am crezut ca lcd este de vina,am sunat la service care trebia sa l ia astazi dar am alunat din cauza ca nu merge dm nici pe sony lcd,am schimbat si mai multe imagini acum am nabilo,lcd SAMSUNG LE40A558 cu 3 mufe pt hdmi,daca nu vedeam calitatea de un sfert de o ora pe hdmi nu mi bateam capul,am strans si suruburiile
-
Eu zic sa-ti trimiti DM800 la garantie ... precis este o pana in conectorul DVI
si ar merita s-o faci urgent pana ce nu se intampla un incident electric pe
intrarea HDMI a televizorului !
Eventual un defect in cablul DVI-HDMI ! ?
-
Standard RSP member
am reusit,am cumparat un adaptor dvi-hdmi de la carefour,cred ca a fost de vina cablu cu tot ca am schimbat 2,numi ca mufa asta n-are atatea ace ca cablu