-
Standard RSP member
ajutor
cum pot pune N line in cccam cfg adica ce pun la mine si ce ii dau celuilalt multam
-
Daca vrei sa faci schimb de linii N cu un prieten trebuie sa arate asa :
Cea pe care o primesti :
N: hostul_prietenului.dyndns.org portul user parola 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
La el in cardserver ( newcs, oscam... ) trebuie sa treaca userul, parola si sa deschida portul in router.
Cea pe care o dai :
N: hostul_tau.dyndns.org portul user parola 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
-
Membru de onoare
Daca doar primesti linie N o pui acolo,dai restart si atat.Linia merge fara sa dai nimic inapoi.
Daca totusi trebuie sa dai si tu linie N la schimb atunci nu poti decat daca pe langa cccam ai si un card reader (oscam,sbox,newcs) care citeste cardul tau local.
-
Standard RSP member
ajutor
Deci ca să pot sa dau eu , ce trebuie pus la mine in cccam fără să am local ?
Multam . Adică cum trebuie să arate la mine in cccam ?
Last edited by delta2k2; 10-08-10 at 23:34.
Reason: un punct , o virgulă ...
-
Din cccam nu poti da linii N, in el poti sa bagi doar. Ele se dau din oscam, newcs, sbox, care stiu protocolul newcamd. Trebuie sa le folosesti pe acestea ( de fapt pe unul din ele ) in paralel cu cccam.
-
Standard RSP member
ajutor
multumesc mult supersonic mai luminat si multam inca odata
-
Membru de onoare
In plus linie N dai direct de pe cardul local,fara nu ai cum sa dai.Bineinteles ca excludem fake-urile.
-
Standard RSP member
ajutor
deci daca nu am local nu pot da linie n sa inteleg oricum va multumesc la toti cei care mi-au raspuns la acest strigat de ajutor si o viata placuta