Buna ziua tuturor as vrea sa intreb pe cunoscatori care este cel mai bun si mai stabil soft pt opticum 4100?
Buna ziua tuturor as vrea sa intreb pe cunoscatori care este cel mai bun si mai stabil soft pt opticum 4100?
Spune-ne ce varianta de soft folosesti in prezent, eventual ce probleme ai de vrei sa faci un update de soft.
In general, update-urile de soft corecteaza bug-urile versiunilor anterioare; in cazul tau (general valabil si pentru restul modelelor FTA) nu cred ca este necesar udate-ul de soft.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
eu folosesc sw 1.3.11 si daca pun verziune mai noua atunci cand opresc recul in stand by nu imi afiseaza ceasul doar la sw ala cu led emu dar la 1.3.11 nu imi apare aceasta problema si de aceia as vrea sa stiu daca sw 1.3.11 este cel mai bun si mai stabil.
De obicei ultimul software este si cel mai bun, pentru ca se tot rezolva din bug-urile constatate din softurile predecesoare. Insa daca cel mai bun software pentru tine este unul cu care vrei sa vezi vre-un provider romanesc, i-ti dau o veste proasta. Nu exista asemenea software !![]()
am incercat si eu mai multe variante si momentan am soft de amiko fta 1.3.31 pe receptor care functioneaza foarte bine pe receptor
Last edited by delta2k2; 07-09-10 at 10:40. Reason: Regula 12 : Quote inutil