Va a fii destul de rapid, si o schimbare la up la interfata de boot
![]()
Va a fii destul de rapid, si o schimbare la up la interfata de boot
![]()
Last edited by fery21; 15-08-10 at 00:43.
..::EGAMI TEAM::..
Foloseste engine-ul IE..... deci nu e rapid. Iti recomand Chrome, Opera sau Firefox 4 (inca e beta)
[DIGI-S/C Extra Complet][0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S][0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C]
Sunt deja 4 browsere la care se lucreaza intens. Acuma depinde ce faci tu pe net si ce te astepti de la un browser.
Eu am cativa anisor in spate pe internet si un simplu browser nu ma ajuta foarte mult. Pentru viteza cel mai bun e Chrome(manca putini rami, tasking in el, rapid pe calculatoare slabe), Firefox, sunt atatea pluginuri, mii, are unele functii implementate mai bine ca la Chrome sau rest, comunitatea e mai mare care lucreaza pentru el. Opera tre' sa vina cu ceva nou, dupa parerea mea e in spate si Chrome e mai rapid ca el plus ca acuma au aparut cateva zeci, sute de pluginuri pentru Chrome.
Eu folosesc Chrome pentru ca este foarte rapid si se misca foarte bine!
Mozilla Firefox intens si Opera cu al sau Turbo activat cand conexiunea se realizeaza mai greu...
Ar fi interesant un poll sa vedem cam ce browser se foloseste cel mai mult ( tind sa cred ca Mozilla ).
L.E - am intrat pe pagina celor de Maxthon - 488.534.440 download-uri !?![]()
si e in crestere...
![]()
Last edited by startrek1; 15-08-10 at 15:24.