nimeni nu poate sa ma ajute?
si ieri m-am chinuit mult si cu vlc media pentru streaming si nimic.Toti pasii i-am urmat dar se vede ca undeva gresesc.va rog....cineva!mersi
Dislikes: 0
salutare! In primul rand vreau sa le multumes celor care imi raspund la intrebari si au rabdarea sa suporte unul ca si mine si acum as dori sa ma lamuriti cu o problema si anume inregistrarea de pe dream pe hdd ul pc-ului.Sa ma explic mai bine,am doua programe,unul e DGrabber care inregistrez numai audio si celalat este Ngrablite cu care inregistrez si video.Problema mea e ca DGrabber-ul merge dar Ngrablite-ul nu,am facut toate setarile posibile,am bagat toate Ip-urile si la sfarsit imi zice failed,daca as avea o bazuka s-ar alege praful
Mai este o varianta de a inregistra si anume interfata web a dreamului dar cand apas pe butonul rosu REC imi zice "record failed due inaccessable storage".Cum setez destinatia filmului pe care vreau sa-l inregistrez?
Va multumesc
nimeni nu poate sa ma ajute?
si ieri m-am chinuit mult si cu vlc media pentru streaming si nimic.Toti pasii i-am urmat dar se vede ca undeva gresesc.va rog....cineva!mersi
man mai mult de atat nu pothttp://www.sateliti.info/showpost.ph...8&postcount=14
Instalezi ngrablite pe pc, si setezi acolo ce trebuie si setezi ngrab si in imagine, ip, port etc, functioneaza 100%.
Se pare ca a reusit, asai?![]()
..::EGAMI TEAM::..
Deschizi din WebIF postul respectiv si daca ai versiune VLC mai noua de 1.00 poti inregistra.
Poate ne lumineaza vreun posesor de DM 800...specific ca nu am hard atasat la DM 800...inregistrarea vreau sa o fac pe hardul PC-ului...
RAPIDIST PUR SINGE
Citeste ce a scris @resofty
..::EGAMI TEAM::..