Results 1 to 15 of 131

Thread: Receivere compatibile digi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking Re: Receivere compatibile DigiTV

Care stie daca la un receptor telesystem TS 3.1F merge subtitrarea pe gigi ?

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Receivere compatibile DigiTV

Salut,
    Sunt nou printre voi si as dori sa stiu raspunsul la o problema mai veche de-a mea; am doua receptoare si as dori sa le modific/resoftez sa pot decoda jigi. Intrebarea mea este care din ele se poate folosi pt a decoda ce am eu nevoie:
    1. Philips DSR300/00 (este FTA, scrie si DVB pe el, nu are slot de card, are o mufa serial la spate si in interior un conector cu 10pini in apropierea procesorului)
    2. Thomson DSI 4206 (cel de Sky Italia original de prin 2005-2006) la care am si cardul original dar expirat; acesta are o mufa serial, una de linie telefonica si slotul de card.
    Pot face ceva cu acesta din urma sa mearga pe SKy Italia? Daca nu, ce pot face cu ele, pe ce sistem se pot folosi?
    Va multumesc anticipat tuturor.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default salutare

am si eu un reciever Italtel Stream ca cel din linkul urmator: http://www.showoff.it/english/Stream.htm . Pare cam vechiut el asa, de asta vroiam sa intreb si eu public daca se poate face ceva cu el pentru a-l primi in casele noastre pe al nostru bun prieten 'diji'
    ... va multumesc anticipat si astept raspunsul vostru.

Standard RSP member Bamboo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum, spre asfintitul N2, am putea continua acest thread cu "Receivere compatibile cu cardul N3 DigiTV"
    Eh?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

"Compatibilitatea" se refera la acel ceva ce facea sa se deschida toate programele fara card.In acest moment nu este nici un receptor care sa deschida nagra 3 fara card.Altfel da,am putea continua,dar nu avem cu ce.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Se poate continua desigur...dar...numai cu acele receivere ce accepta cardul Na3 si bineinteles au si EMU pentru el,in aceasta categorie intra orce receiver cu linux care are CCcam ce poate citi Na3,acum ramane de vazut daca....il va deschide pe cel de digi,la ceilalti operatori ce folosesc Na3 stim ca se poate,ramane de vazut,stam in asteptare.....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

noile carduri or sa fie imperecheate cu receptoarele? ca in trecut sau nu mai au treaba acuma?