dar echostar 707 viacces ? merge dresat ?
Eu as pune o alta antrebare si anume : Ce Receiver ( nemani****t , fara introducere de key din afara adica sa-si faca singur aktualizarile de key ) ar putea anlocui pe Hyundai 1160Na cu carte originala da la digi ? Si sa cunoasca si urmatoarea Nagra 3 ewentual !S-au poate exista vre-un Cam Modul ? Astept raspunsuri cu nerabdare .
Nu exista doar varianta "only receiver".
Singura varianta este un Dreambox + sharing prin internet! Citeste la sectiunea Dreambox & Clone amanunte.
Daca extragi bk si rsa merge cardul in multe modele de receptoare cu cititor universal sau in unele cam-uri.Pentru nagra 3 treaba nu mai e asa sigura,dar dupa aparitia cardurilor vor apare si softurile necesare pentru aceste receptoare.
:
Merci Einstein + zmeura petru raspunsurile voastre . BK sunt cred cheile de Box ma gandesc ?! Nu se pot citi din receiversoft cumva ? De exemplu daca s-ar cunoaste bk s-ar putea cu Predator de exemplu antr-un Dragon Cam introduce .
RSA sunt cheile actuale ale lui digi in nagra care ar trebui sa si le actualizeze Cardul original de la digi , s-au vad eu gresit ceva ? Am uitat sa va spun ca eu caut o modalitate de a putea folosi Cardul original de la digi dar nu cu gunoiul de Hyundai mai ales ca sunt departe de Tara si multi prieteni de-ai mei au avut probleme foarte mari cu Hss1160Na .
Last edited by liebmaus; 06-05-08 at 22:18.
Obtinerea bk si rsa http://sateliti.org/showthread.php?t=876 .Nu stiu sigur dar e posibil sa functioneze si in Dragon Cam,doar ca vezi tu la ora asta asta nu prea mai face nimeni teste cu cardurile originale.Nu au de ce.![]()
: