SS2 o trecem la receiver??
SS2 o trecem la receiver??
Kworld DVB-S 100 PCI, Humax Digi+II, HSS 1160NA DigiTV, offset 0.8Fe, offset 1.15Fe, 40m cablu, LNB 0.2 dB Smart Titaniu
Optibox 500s = clona DM 500s
Strong 6355
Echolite 791, dreambox,globo,Azbox!
Telesystem SAT+ S3.1 ---- modificat in Strong 6xxx
Eu am testat si merge pe Echolite 790 ( presupun ca este identic cu 791? ) , Lemon 020s care este identic cu Lazer 2005, Lazer 2005 Plus si Strong 6355.
cum ramine cu sticky acum ca ati inceput sa puneti umarul ?
Cred ca ar trebui schimbat numele thread-ului:
Receptoare compatibile DigiTv...![]()
Am si eu un receiver Telesystem Open S.2 . Am pus Soft pe el pentru digi, am prins canalele dar Key-urile nu imi decondeaza, ori nu le-am pus eu bine. Cine ma poate ajuta?
Cu vreo 2 ani in urma am achizitionat din Spania un Elap Thallis.Multa vreme , fiind un FTA,l-am folosit ptr. a regla antena(are un tuner f.sensibil ,(semnalizand acordul optim atat video cat si prin sunet).As vrea sa-i aplic un pach.Are in spate un DB9 femalle(gen Coship-ul de la Dolce).L-am deschis si am vazut ca la DB9 vin 4 fire,dintre care unul e masa,2 merg la pinii 2 si 3,iar al 4-lea la pinul 4.Am incercat cu tot felul de cabluri,unele "fabricate" de mine,dar nu merge nimic sa pot sa ma leg cu el la PC.Din "sapaturile" facute pe niste forumuri franceze ,am inteles ca ar fi o clona a lui Aston Simba 202.Am comparat atat placa de baza cat si panoul din spate ,nici pomeneala ,mai de graba se aseamana cu Aston Xena.
Daca cineva a rezolvat problema pach-ului la acest receptor poate ma ajuta si pe mine.Orice idee e bine venita.
Cu stima ...Flash!
Este o clona aston
Code:http://www.funfiles.ws/forumdisplay.php?f=362
..::EGAMI TEAM::..
confirm gigi pe maximum s1000-m FTA
Strong 6016 inclusiv subtitrare. Si cred ca toata seria 6004-6011-6020
Sunt cam multe.....
merge si pe DSR 5003
(cred ca e pus un soft de coship pe el)