Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Thread: Semnal TV pe 5 televizoare. Cum ies mai ieftin?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Inafara de ce am scris mai sus in vara acum pot spune ca e mai bine un abonament la Focus.Restul ramane perfect valabil,poate gasesti pe cineva care sa te ajute ca singur va fi mai greu,trebuie instalata antena,trase cablurile UTP,configurate receptoarele,etc.
    :

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

@fox123 incearca sa-l contactezi pe @sdw prin PM, chiar daca informatiile respective nu sunt prezente pe site-ul oficial, asta nu inseamna ca nu ar putea fi reale.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Solutie non-Dreambox

Sanatate!
    Ar mai putea fi o solutie utilizarea unei retele formata dintr-un receptor Echo(star/...)791 (sau echivalent) drept "master" - cel care contine si citeste smartcardul de la providerul DTH si 4 receptoare Echo...770 (sau echivalent) drept "slave" - legate prin cablu UTP la master, in cascada sau prin switch dedicat. Este o solutie care a facut istorie pentru AKTA.
    Succes !
    160 pounds of star dust

Standard RSP member coburn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru dreamuri uite si aici: http://www.aliexpress.com/wholesale?...DVB+&CatId=509
    Cumparand lot de 5 poti sa obtii un pret bunicel, singura problema e ca pentru romania nu poti beneficia de free shipping.
    Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Coburn ai m-ai comandat de pe siteul alibaba.com si ai primit produsele? Intreb asta deoarece alibaba stiu ca e un fel de ebay al chinezilor care e plin de tepari (de fapt am inteles ca majoritatea sunt tepari). Daca ai comandat de pe alibaba.com poti sa imi spui ce taxe vamale ai platit (sau ce taxe ai platit in Romania)?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@fox123
    Nu stiu daca gasesti dream nou cu 300 lei, la sh nu ai garantie.Pe langa dream-uri trebuie sa mai cumperi antena, lnb quad, cablu RG6,cablu utp,mufe,switch, etc si sa platesti instalarea daca nu te pricepi. In cazul Focus le ai pe toate gratuit si probabil iesi mai ieftin. Daca doresti mai multe detalii iti raspund doar in PM.

In momentul in care iei in custodie Focus se face un ctr. pe 2 ani.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Variante sunt si cu Echosmart,si cu Opticum,si cu receptoare oficiale si cu DM500 (se gasesc la 280ron).La primele doua variante sunt greutatile legate de serial dar ai flexibilitate,cu recepotoare oficiale nu e problema,la dm500 e din nou flexibilitatea (poti trece la alt provider destul de usor,poti renunta pe anumite perioade la abonament,poti folosi mai multe cartele de la provideri diferiti) dar e cablul UTP in plus.Depinde ce vrei,de bani si de cine iti mai si instaleaza.
    :

Standard RSP member coburn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am auzit si eu de tepe insa eu nu am patit niciodata si am mai bine de zece tranzactii facute pana acum. Singurul incident l-am avut cu un dm800 care venea cu tunerul defect. Despre taxele vamale nu pot sa iti spun nimic deoarece nu locuiesc in Rom.
    Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.

Page 2 of 2 FirstFirst 12