Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 23

Thread: Semnal TV pe 5 televizoare. Cum ies mai ieftin?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ...

daca configurezi cum trebuie dreambox-ul nu trebuie sa faci asta( sa plimbi card-ul)

Oricum nu te zgarci la cablu si la mufe, este foarte important!
    un cablu bun gen triset 113 si niste mufe pct fac inima sa bata mai tare si nici nu-ti intra apa in instalatie.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai revin cu cateva intrebari legat de cardsharing-ul intern (local) si echipamente de receptie:

1. Initial m-am orientat catre receivere Dreambox 500s intrucat am citit ca acestea sunt capabile de cardsharing iar cele mai ieftine le-am gasit pe Okazii.ro in jurul a 300 de lei bucata (care din cate am inteles nu sunt originale dar au MAC ca cele originale si merg fara probleme). Dar la 5 bucati cat am eu nevoie si acesta mi se pare un pret scump. Deci prima intrebare e urmatoarea: Exista alte receivere capabile de cardsharing intern (local) mai ieftine?

2. Pe care DHT romanesc e mai usor sa faci un cardsharing intern? (pe digi am inteles ca nu se poate sau ca se poate foarte greu, pe dolce am inteles ca se poate mai greu ca trebuie imperecheat cardul cu receiveru si am inteles ca urmeaza sa schimbe si ei sistemul ca si cei de la digi , iar pe focus si pe akta am inteles ca e mai usor intruct nu conditioneaza imperecherea cardului cu receiveru). Deci pe care DHT romanesc e mai usor sa faci un cardsharing intern?

3. Pentru Sibiu care este diametrul minim al antenei pentru DHT romanesti: Focus, Dolce, Digi, Akta?

4. Pentru DHT romanesti enumerate mai sus si locatia Sibiu care antena credeti ca mi s-ar potrivi mai bine de la magazinul din linku-ul de mai jos

http://www.digitalsatelit.ro/dish.ht...sc&order=price

(sper sa nu se considere reclama dar am dat linkul magazinului intrucat de la ei vreau sa cumpar deoarece sunt din Cluj si am drum prin Cluj)

Ca si LNB m-am orientat spre

http://www.digitalsatelit.ro/lnb-inverto-octo.html

Oricum LNB cu 8 iesiri am vazut ca numai 2 modele aveau dar din ce am citit pe site Inverto sunt mai bune.

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

1. Pentru ce vrei tu nu găseşti receivere mai ieftine de 300 ron, trebuie să ai grijă pe okazii se plimbă mulţi ţepari acolo.
    2. Focus si akta.
    3. O antenă de 1 metru ca să fii sigur.
    4. Această antenă de 1 metru e bună, la fel şi lnb-ul.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Si de unde as putea cumpara 5 Dreamboxuri 500 S mai ieftin? (si care sa mearga fara probleme - am citit undeva pe forum ca unele au probleme cu ceva "TimeBomb" existent in softul Gemini care verifica daca MAC-ul receiverului e original)

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai am spus ca nu cred ca gasesti mai ieftin de atat, nu am cumparat niciodata DM 500s, va trebui sa iti raspunda cineva care are.

dMd
    Guest

5 Clone DM 500S, sub 300 Ron cu mai mult de 20-30 Ron nu stiu daca ai sa gasesti. De functionat, functioneaza fara probleme insa daca ai ghinionul sa prinzi un lot asamblat in graba este posibil sa ai surprize (nimeni nu ofera garantie si preturi mici). TimeBomb este doar in imaginile Gemini peste versiunea 4.2, insa acest inconvenient se remediaza prin schimbarea MAC-ului cu unul corespunzator (este dezbatut pe larg acest subiect pe forum). Nu este insa obligatoriu sa folosesti GP ca imagine, exista si alte variante la fel de functionale care cu siguranta nu iti vor crea probleme.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca vrei ceva simplu si fara batai de cap te poti abona la Focus. Pentru 4 receptoare platesti 1838 lei. In banii astia ai 32 luni vizionare pt 2 receptoare iar pt celelalte 2 - 29 luni.Instalarea este gratuita iar service-ul asigurat. Dupa cele 32 luni platesti 46 lei/luna. Cu dream ai mai multe posibilitati dar te costa mai mult.