-
Am pretenti la tn! in ultima poza exista tiprile pe care am testat oldhardware si newhardware de la 791 si dsb 880
-
Scuze goby, chiar n-am fost atent la acest aspect si chiar e explicat. Multumiri din nou pentru tutorial, este deosebit !
-
re
am incercat dupa acest tutorial, merge, dar nu mai mult de 1-2 minute apoi se opreste. in tabul tracker, pe ultimul rand apare un timp in ms si cand nu mai decodeaza acest timp ramane in jur de 5200. care ar fi cauza intreruperii si se se poate face ?
-
Ai setat caidurile prioritare in CSC_Cas_Datas.cfg si in HomeShare_Cas_Datas.cfg ? depinde bine inteles de cardurile primite si din ce hop la hop 3 poti sa ajungi la 700-800ecm dae pe fausti nu face frrez uitate atent la toate setarile timpul de raspuns la serial la cat lai pus?
-
re
in CSC_Cas_Datas.cfg nu pusesem nimic, nu am vazut sau nu este trecut in tutorial. acum pare sa mearga mult mai bine, din pacate nu am timp acum sa stau sa mai fac probe. la serial delay e pus la 200. am facut in dm o linie pentru fausto, la dm primesc hop1 si am facut si o linie in hop 1 direct, fara sa treaca prin dm, pentru fausto. multumesc.
-
Standard RSP member
Eu de cateva zile tot tatonez. La mine este cat de cat ok daca nu depasesc 800 ms la decodarea ecm-ului in cw. Mai am nevoie de finisari.
Numai bine.
-
...poate nu de tatonari ai nevoie, ci de o linie mai buna, ca sa nu ai nici 800 ms ECM time....cred ca aici trebuie sa mai studiezi problema.