-
Standard RSP member
Sanatate!
Raspunsul la intrebare este DA - incarci cand vrei, ai flexibilitate maxima - poti incarca si cu SMS de pe telefonul mobil, exact ca la pre-payd. Cu toti ceilalti operatori DTH trebuie sa ai contract. La Focus poti si sa nu ai contract, trebuie doar sa-ti cumperi un smartcard, asa cum au spus colegii mai sus. Daca mai gasesti, a cam crescut cererea in ultima perioada.
Pachetul "Cine/Action/Comedy-STAR" se gaseste si in oferta Dolce, dar pe un satelit mult mai indepartat - 39E si cu un smartcard mai pretentios, nu stiu daca-l poti folosi in receptorul tau, cel mai probabil ca nu.
Succes!
-
Eu daca ar fi sa aleg intre Akta si Focus, as alege ultimul. De ce ? pentru ca este UPC si are totusi un viitor. Este drept ca au cateva lipsuri, dar pot fi trecute cu vederea pentru ca pot fi rezolvate relativ usor in scurt timp...parerea mea (mai ales ca nu esti microbist). Flexibilitatea platii si nu in ultimul rand pretul unui abonament full comparativ cu semnalul si calitatea primeaza aici. Daca vrei siguranta, ia un abonament oficial cu receptor in custodie dar fara Antena+LNB pt ca reiese din cele relatate ca ai asa ceva. Vei putea activa ce pachete doresti, insa poti activa pachetul Total si vei avea cam tot ce vrei in grila. Daca preferi o varianta mai "palpitanta" ia un card dupa net si vei beneficia de aceleasi facilitati, dar nu mai esti legat oficial de ei. Acum iti ramane sa cantaresti oferta de mai multe ori si sa alegi o singura data ceea ce crezi ca se potriveste mai bine cerintelor tale, oricare ar fi alegerea sper sa fii multumit de ea, bafta !
Last edited by dMd; 09-08-10 at 17:59.
-
Standard RSP member
Pe unde am intrebat nu au doar smartcard.
Stie cineva de unde pot sa iau?
Sau singura varianta este sa inchei abonament cu ei?
-
Cred ca a fost destul de explicit colegul @DMD mai jos. Exista doua variante !
1-sa cumperi un card de ocazie la cineva fara nici o garantie, nimic
2-sa te abonezi direct la focus si atunci iei si receptorul original cu tine, si aceasta este varianta pe care ti-a si recomandat-o.
-
Urmareste rubrica SHOP si sigur vei gasi, ieri de exemplu (sper ca nu este reclama) s-a postat aici exact ce cauti tu.
Asta daca ai ales sa cumperi doar cardul, adica varianta mai "palpitanta" dar fara a fi legat printr-un contract de DHT.
-
Cel mai bine fa contract cu cei de la Focus:
- daca ai probleme cu re-ncarcarea si trebuie sa suni la ei - sa cunosti numele celui care a inchiat contract cu ei;
- in cazul in care ti se arde cardu te duci cu el la orice distribuitor doar cu buletinu (esti trecut in baza Focus-lui) si t-il schimba pe loc:
- daca esti bun platitor dupa un an-un an jumate poti beneficia de oferta zece -al doilea receptor in custodie pe acelasi abonament
-
Standard RSP member
Intrebari:
1. Este vreo diferenta intre cardul alb si cardul rosu?
2. Daca fac abonament imi da cardul imperecheat cu receptorul? Ma pot trezi ca nu vrea sa mearga in optibox?
3. La fel, daca iau de pe forum, ma pot trezi ca nu merge in receptorul meu din cauza ca a fost imperecheat cu receptorul lui?
-
1. Nu... Cele albe nu mai gasesti decat pe forumuri la vanzare - fiind model vechi probabilitate sa se arda este foarte mare... durata de viata cam 3-4 ani.De cardurile rosi nu am auzit sa se arda (fiind aparute de curand nu si-au comsumat timpu de exploatare sau poate astea nu se ard
)
2. Toate DTH-rile da cardurile imperecheate cu receptoru (exceptie AKTA - fostu MaxTv ) si merge fara probleme -stai fara grija
3. Poti sa i-ti si de pe forum ca o sa mearga - dar ti-am explicat riscurile daca cumperi fara abonament...
In rest...decizia i-ti apartine