Cardul Dolce face update in Dream 500?
Cardul Dolce face update in Dream 500?
Daca boom face cu evocamd ...face si Dolce probabil.
Faci inca un user in newcs, configurezi evocamd pe useru respectiv. La evocamd dai drumu din telnet, preferabil noaptea, inainte de expirarea subscriptiei cu 1-2 zile. Procedura e identica si pentru carduri de digi pe local.
Va rog spuneti-mi si mie careva daca pot prinde Dolce in germania..in partea de nord mai exact,si eventual cum sa orientez sa prind satelitul stiu ca e Hellas, stiu ca se prinde digi bine pe aci cu antena de minim 0.8.
io am antena de 1.2
multumesc
Se receptioneaza bine dolce in Germania mai ales cu antena ta,antena trebuie orientata spre S-SE ar fi bine daca ai in apropiere antene orientate spre ASTRA 19 ca sa-ti faci un punct de reper,astfel vei roti antena spre stanga fata de cum e orientata cea de pe astra 19,totodata va trebui sa umbli si la elevatia antenei in acest moment,cu cateva incercari vei reusi.
multumesc merge, numai ca antena e de 90/85. si nu am semnal bun poate din cauza brazilor din fata, pot imbunatati cumva semnalul?
sorry se pare ca am deviat de la topic.
Last edited by DraceX; 20-01-08 at 17:55.
Va rog frumos...stie cineva daca se poate si cum trebuie sa procedez sa fac sa mearga cardul din receiveru-l dolce pe dream box 500-s
Multumesc anticipat.