Prin amabilitatea voastra putem afla daca pot fi vazute key akta sau alte key ale altor provideri romanesti, nu doresc sa supar pe nimeni dar romanii sunt tot romani, rai...
Dislikes: 0
Prin amabilitatea voastra putem afla daca pot fi vazute key akta sau alte key ale altor provideri romanesti, nu doresc sa supar pe nimeni dar romanii sunt tot romani, rai...
Nu sunt alte chei la romani,doar cele DCW care merg pentru perioade scurte si nu prea merita.Momentan abonamentul e baza pentru programele romanesti.
:
Exista un tutorial pentru echosmart pe forum, cauta la sectiunea echosmart, singura diferenta ca la serial se alege TMShare, bineinteles din receptor se alege acelasi lucru, si merge de minune.
Bafta la teste !
Treaba ca aici gresesti....optiboxul nu are aceasta optiune.Mai astept ajutor.
Last edited by val; 28-12-11 at 18:12. Reason: quote inutil, vezi punctul nr. 12 din Regulament
TMShare este specifica receptoarelor Opticum, Optibox nu mai retin daca are doar optiunea pentru dongle sau si SSSP.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Pai are asa..
home networking
ethernet dongle
satelitte dongle
ethernet dongle(SSSP)
Am setat din meniu ethernet dongle(SSSP),deschide foarte rar sii atunci doar cateva secunde. Poate confirma cineva o buna functionalitate?
N-am inteles aluzia ! Poate ne explici mai pentru intelesul nostru ??? Sau e doar o vorba aruncata la care sa inteleaga fiecare ce vrea ???
P.S.
era pentru DM9, vad ca intre timp mai aparuse un post intre noi, si n-am vrut sa fac quote la postul precedent (regula12) !!!![]()
Last edited by daradici; 09-08-10 at 22:50.
Multumesc pentru amabilitate tuturor si sper sa ne tineti la curent cu tot ce tine de provideri romanesti si cu testele efectuate de voi, apreciez munca depusa.
Din pacate asa se intampla cu useri care citesc prea puti.
..::EGAMI TEAM::..
La subiect,scurt si concret,altfel ne pierdem in offtopic.
:
Confirm cele spuse mai sus de colegul @eagl33 :
receptor OPTIBOX PRIMA FTA PVR READY + FAUSTO + linie N:
functioneaza pe DIGI de 3 ore fara reprosuri, nici cel mai mic freez sau intrerupere, ZAPING AGRESIV.
No comment.
SA AUZIM DE BINE.
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
Idea fausto este o nutate petru muti dintre voi ceea ce stim este ca functioneaza corect pe optibox si ecosmar dar ar fii bine sa dati detali, despre versiunea de soft care o folositi, mod setari etc..
..::EGAMI TEAM::..
Chiar prea noua ideea cu fausto,dar pe placile dvb se poate face ceva? Fausto citeste cardu e ok,dar nu am reusit sa vad in hadu cardu din phoenix -ori nu merge ,ori nu am configurat corect liniile intre hadu si fausto.solutii?
am o linie de cccam pe care am configurat-o in fausto ca si client.am vazut ca se conecteaza la serverul de sharing.in optibox extra cx pvr ready am activat sspc.se conecteaza la fausto in fereastra de serial si face cereri.de asemenea se vede ca primeste si ecm si decodeaza cam 5 secunde,se opreste apoi iarasi merge 5 secunde si iarasi se blocheaza.am nevoie neaparat de linie n sau trebuie sa mai setez ceva in fausto?