Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 4 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 46 to 60 of 123

Thread: Amiko 7900 / 8000

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Lista de canale, normal ar trebui sa poata fi salvata si urcata inapoi in receptor cu softul de care spunea Mihai mai jos: amiko hd chanel-editor. Ambele metode de incarcare a softului ar trebui de asemenea sa fie ok. Eu fac asta doar prin usb (allcode+bootloader). Daca te joci prin rs-232 cu editorul ala, scrie-ne si noua ce realizari sau esecuri ai obtinut.
    Multumesc si eu!
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

AMIKO_SHD-7900-8000_1.3.83_emu
    Imagine noua, skin nou. Teste maine.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default amiko 8000 shd

parpaneata, asa cum am mai spus, noroc cu tine in privinta lui amiko 8000 shd... probabil si acum exemplarul meu din dotare ar fi zacut nou nout pe sifonier. asteptam testele!

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

@gigi, fiind receptorul de la televizorul nevestei mele... n-am ce face. Trebuie testata subtitrarea la filmele de pe stick-hard estern. Trebuie vazut daca diacricticele merg. Trebuie incercat daca subtitrarea pleaca si pe un post tv, etc.
    Deficienta semnalata in legatura cu cvbs-rgb....era "rezolvabila" si la imaginea anterioara. uhf+rosu si....trece din cvbs in rgb.
    Modul in care se face filtrarea canalelor SD imi pare excelenta acum. Plus ca s-a implementat salvarea si upload-area listei de canale. Atat am ....vazut repede.

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut! Mediaplayerul la acest receptor stie .avi?
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default amiko 7900

salut cred ca amiko 7900 este o conserva imi pare rau ca am achizitionat un asa rec

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Se pare ca nu stie si cred ca mai este de lucru acolo. Nu observ modificari in afara de skin. Optiunile despre care vorbeam anterior (lista canale, etc) dispar la instalarea bootloaderului nou. Avand in vedere ca toata lumea se vaita de lista de canale....e o problema.
    Tin sa mentionez ca acest receptor face exact banii care-i platiti! Poate chiar un pic mai mult. Nu va asteptati la....minuni sau mai stiu eu ce.

Pe forumul de suport am gasit asta:
    "Salut....

Am pus pe Amiko 8000 versiunea 1.3.83 si am avut surprize pe
    partea mediaplayerului....:
    - Suport MKV ( fara freezuri la derulare sau "pause")
    - Suport AVI: nu prea bun...merge numai cu Mpeg2 tot ce e in
    Mpeg 4 are numai Audio si un mesaj de "Video codeck not supported"
    ( speram sa se lucreze si la mpeg4)
    Spor la teste...." postat de @lipton.
    Last edited by parpaneata; 02-06-11 at 13:51. Reason: adaugare

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Vad ca aici se vorbeste de 1.3.83! De fapt ultima versiune de soft in momentul asta este 1.3.86! Pe asta a testat-o cineva? Nu de alta, dar ma bate gandul sa cumpar si eu un Amiko 8800, cu conditia sa stie sa ruleze .avi, daca nu stie... mai asteptam, poate o sa apara ceva nou!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Acolo este un citat al unui user....care specifica treaba ca incepand cu versiunea mentionata de el, merg mkv si avi.
    Eu nefiind adeptul "floricelelor" iti recomand sa-ti cumperi in televizor de generatie mai noua care sigur stie sa citeasca mai multe formate (desi si asta e un compromis). Receptorul de satelit....eu il consider ca atare. Nu fac poze cu telefonul....nu filmez cu aparatul foto! Asta e ideea.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Receptorul de satelit....eu il consider ca atare. Nu fac poze cu telefonul....nu filmez cu aparatul foto! Asta e ideea. - Teoretic asa este , insa practic nu stiu daca mai exista vreun device in categoria middle care sa nu devina multimedia
    Intr-adevar acolo unde se cere perfectiune ( device-uri profesionale si nici astea 99% ) este valabila afirmatia ta , insa in prezent pana si un "amarat" de receptor de 200-300roni tot are inglobat un player sau manager de poze
    Toate acestea denota din progres vrei nu vrei , fiindca altfel nu ii mai recomandai tu sa isi cumpere un televizor/lcd de ultima generatie ( in ideea/afirmatia ta si acel televizor/lcd ar trebui numai sa indeplineasca functiile dedicate receptiei de prg. tv , insa una este teoria si alta practica )
    A ca nu ruleaza conform asteptarilor/doleantelor asta este altceva si tine de echipa de dezvoltatori/programatori care se ocupa cu firmware-ul receptorului si ca orice inceput poate fii mai anevoios , insa pe parcurs cine stie

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Exact asta am vrut sa mentionez. Calitatea unui BD, redat cu un BD-player e una si ....compromisurile sunt alta. Eu am scris doar ce prefer. Nu e obligatoriu sa avem toti aceleasi preferinte.
    Nici playerul de la dm800 nu-l folosesc desi e mult mai performant.
    Revenind la Amiko 8000 o sa incerc sa accentuez in inscrisurile mele ideea ca testez doar partea de receptie satelit.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default amiko 8000shd

doar ce am instalat versiunea 1.3.86 ... primul lucru bun care l-am remarcat este afisarea in infobar a nivelului si calitatii semnalului.

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Vine un 1.3.88 cu o mica reparatie in setarile lnb-ului.
    Actualizare "main code" si nu pierdeti lista de canale.
    Last edited by parpaneata; 09-06-11 at 14:32. Reason: adaugare informatie

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default redenumire sateit pe un amiko shd7900

am un amiko shd 7900 pina acum sunt multumit de el , vreau o indrumare....cum pot redenumi un satelit :ex.satelit_2 sa il redemumesc nss7 22w......cu canalele tv stiu cum sa la redenumesc dar la satelit m-am impotmolit...dati-mi o mica indrumare...!va multumesc anticipat...!

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

am avut ocazie sa butonez un Amiko 8800 avand instalat versiunea 1.3.88 din pacate nu stie sa redea format avi. fapt confirmat si de catre @lipton sunetul se aude iar imaginea nu este redata "Video codeck not supported"
    in alta ordine de idei telecomanda este compatibila cu receptorul hunday de la digi toate functiile.

Page 4 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast