Cred ca ma apuc de jtag
![]()
Dislikes: 0
Cred ca ma apuc de jtag
![]()
..::EGAMI TEAM::..
Eu nu cred ca rezolvi cu jtag. Nu e cazul. Jtag nu poate rezolva eroare de contact. Eu am scos sim , l-am curatat(crezand ca e lipsa de contact-dupa cum am mai citit) si am crezut ca l-am pus la loc cum trebuie. Se pare ca nu a fost asa. Gineala@ poate sa-ti spuna. Ca el l-a pus din nou si apoi a mers fara probleme.
kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl
Eu am patit o lipsa de contact la cardul de gig si conserva lor hyunday. O rezolvare simpla: Lipeste 2 stickuri de pret pe card in zona cipului (deasupra lui) si apoi sigur va face contact bun.
M@xIm0V
![]()
Eu te cred pe cuvat ca ai facut asa dar nu e vb de conserva si nici de card reader , e vb de "SIM" care e altceva dar cam aceasi idee nu face atigere sau ...alceva
ai incercat cu DM800_repair????ai cont pe sat universse???daca da posteaza si acolo.sunt mai multe rezolvari pt problema care o ai.
Subiectul vreau sa il rezolv aici , intru ff rar pe alte forumuri.
Am schimbat simul azi de la o alta clona lam pus si a plecat automat invers am pus simul la clona de la care am luat simul bun , apareea aceeasi erroare eu cred ca sa dus simul de asta am aceasta erroare nu contact inperfect sau alceva