-
Banned
cati useri suporta un card?
suntem un grup de prieteni care vrem sa trecem la sharing si sa renuntam la cablu. Eu am renuntat demult. Problema e urmatoarea. Am un server linux pe care am instalat cccam. Momentan am o linie de sharing de la cineva dar fiindca sta la tara nu e online tot timpul (curent, net etc.). Abonamente la digi nu ne facem ca sunt atat de scarbosi incat nu are rost sa stau la coada 1 ora sa semnez 40 de pagini ca sa imi zica ca nu au receptoare etc. si mai ales ca ti le instalezi singur. Nu mai zic ca trebuie sa merg si 40km pana la primul magazin digi. Focus nu ii atrage pe unii ca nu are vestitele canele de fotbal care pe mine nu ma pasioneaza. Si cum ziceam, am un card de Focus(suficient momentan chiar daca plang fotbalistii) pe care vreau sa il bag in dm500 si sa dau in serverul linux. Acolo creez userii. Intrebarea este cam cati useri duce un card? Daca, de fapt receptoarelle se conecteaza la un x86 nu ar trebui sa nu aibe treaba cu numarul de useri? Momentan suntem 5-6 online dar citeam pe aici ca nu ar merge mai mult de 7-8. Receptoarele sunt echosmart 792(momentan cu linie N de la un DM500), DM500 si va fi si un koala.
Multumesc.