Results 1 to 11 of 11

Thread: orange internet si CCcam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

@neutrin nu ai dreptate.
    Operatorii de telefonie mobila aloca un IP nerutabil asa ca nu ai cum sa deschizi niciun port pentru cccam sau alt server pe care vrei sa ti-l faci.

In urma cu ceva timp am intrebat si eu la toti operatorii mobili si atunci doar Zapp punea la dispozitie IP rutabil.

Ultrerior a scos si Vodafone optiunea asta pentru 3eur/luna. Nu stiu daca Orange are ceva similar si nici daca Zapp mai are asa ceva dupa ce i-a luat cosmote.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

IP nerutabil este cu totul altceva decat blocarea porturilor.

dMd
    Guest

Zapp ofera IP dinamic si iti lasa posibilitatea de fi accesat din exterior fara taxe suplimentare , partea proasta este ca ei nu au acoperire prea mare iar tu ai nevoie de semnal EVDO, pt asta este posibil sa iti trebuiasca o antena exterioara.Totusi iti da voie sa testezi semnalul inainte de a incheia contractul cu ei (mie mi-au dat un modem de test pt 48 de ore). In rest merge totul atat client cat si server. Alta optiune viabila este Vodafone tot cu IP dinamic, care iti da posibilitatea sa fii accesat pe dyndns contra unei sume adaugate la abonament, acestia au acoperire buna si din cate am inteles (nu stiu sigur) parca si de la ei poti lua un modem pt a testa semnalul. Cosmote desi a preluat zapp nu stiu daca pastreaza aceeasi politica de a lasa porturile libere. Eu personal am renuntat la Orange acum ceva timp pt ca desi aveam semnal foarte bun, netul se misca ffff prost iar la 80RON primeam mai nimic cu IP nerutabil. Acum... testeaza si compara ce se potriveste cel mai bine cerintelor tale, alegerea iti apartine.

P.S. @neutrin, nu iti blocheaza porturile prin care te legi tu la serverul providerului, dar la porturile tale nu are acces nimeni care incearca sa se conecteze la IP-ul tau, iar pt ce ii trebuie lui tocmai de asta are nevoie.
    Last edited by dMd; 01-08-10 at 20:35.

Standard RSP member radumx's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Orange si cred ca si alti operatori mobili au transmisia unidirectionala adica numai cererile de pe pc-ul/device-ul conectat sunt operate spre internet, nu si invers,(eu monitorizez un sistem video prin orange) daca se doreste acest lucru se achita suplimentar un tarif in functie de traficul din abonament!
    HTPC, SkyStar HD, Mystique CaBiX-C2, DVB-C, HDTV

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

telefonul fix de la RDS poate merge la un Kathy client ccam? Foloseste cineva?