Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: probleme cu parabola ofset dupa revopsire

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Gresit

Poi daca o arde se deformeaza si o poate folosi drept acoperis la gaini.
    Last edited by Snow; 01-08-10 at 23:54. Reason: r12

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re : Gresit

@allexx1968

Asa e alexx1968 nu te juca cu focul ca te arzi !!!!!!!

Standard RSP member condei's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

eu vad ca omul cere indicatii care sa-l poata ajuta sa rezolve problema pe care o are, referitor la ceea ce spui Diablo este o idee cu un rezultat dezastruos,nimeni nu trebuie sa faca experimente pe cheltuiala altuia,omul trebuie ajutat intr-un fel fara sa aibe pagube,Nu ca asa ar trebui facut,sau nu asa, ca nui bine ca recunosc ca am gresit.Vopseaua chiar daca este lucioasa,nu influienteaza prea mult receptia doar ca are de suferit mai mult LNB-ul datorita faptului ca razele solare reflectate in focarul antenei incalzeste LNB prea puternic,daca stratul de vopsea nu este mai gros dat pe antena,este totul inspre bine,eu spun si mentin cele spuse, ca problema este de dereglarea antenei.

Antena prime 1,80Al srt v50;1,50Al;Vu+solo;Vu+solo2;dreambox 500s x2+alte conserve

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@condei

Da ai incercat sa vezi ca este o solutie dezastruoasa sau daca auzi cuväntul ars,foc te sperii
    Eu am vazut cu ochii mei asa ceva daca stiam faceam si poze acum e prea tärziu
    Sti cumva la ce temperatura incepe sa isi schimbe volumul aluminiul respectiv vopseaua ?
    Poate m-am facut inteles gresit nu trebuie facut un foc si bagata oala in el pentru arderea vopselei
    Ci se poate rezolva cu asa ceva :

.
    Exista si un adaptor pentru razuirea vopselei dar nu se poate folosi la antena
    Au fost si la televizor reclame cum sa razuiesti vopseaua de pe diferite materiale inclusiv lemn
    Totul depinde de indemänare
    Nu mi-o lua in nume de rau dar daca nu vedeam nu spuneam acum fiecare face cum crede eu am dat doar o idee

numa bine

Standard RSP member marcghi's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Default re

probabil ca ai dat peste o vopsea din aia care folosesc astia la avioanele invizibile, care absoarbe undele electromagnetice.
    lasand gluma, regleaza din nou antena si lnb-ul, verifica cablul, probabil cand ai lucrat s-a miscat ceva pe acolo.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default probleme cu parabola dupa revopsire

multumesc de sfaturiam rezolvat problema ...!am refacut toate reglajele , si acum merge excelent , ati avyt dreptate am dereglato putin , dar deajuns ca sa imi faca probleme...!inca o data multumesc de sfaturi !

Page 2 of 2 FirstFirst 12