ieri am revopsit antena , am dat usor cu smilgher petele de rugina , inainte si dupa ce am indepartat rugina semnalul era la fel pe toti satelitii de la turksat la hispasat ,am vopsito cu un sprey auto albgri13 , dupa revopsire semnalul a scazut pe unele frecvente si cu 30 la suta sau a disparut (ex tvr2 de pe digi cam 30 la suta <pe amos mai merge doar tvrm) pe unele frecvente imi dispare semnalul noaptea si apare ziua ceia ce pina la revopsire nu mi sa intimplat , nu am deformat antena o am montata la un metru de la sol partea de jos a parabolei , nu am demontato pentru revopsire , inainte si dupa ce am indepartat rugina aveam semnalul la fel bun pe toti satyelitii , problema a aparut dupa ce am revopsito ! va rog un sfat pentru remedierea problemei ...!multumesc anticipat ..!

Reply With Quote
cel mai indicat e inlocuirea ei daca e in stare critica si binenteles nu e una de dimensiuni mari care implica o mare cheltuiala

pai rolul antenei nu este sa reflecte ???? Poate ai vrut sa spui ca absorbe si nu reflecta unda in focar !!!