Originally Posted by gigelsat Caut un soft pt 12.C1.A5 care sa stie cat mai multe astazi, de preferinta cu subtitrare la posturile romanesti. incearca softurile de sunny AT-7011 etc,dar ai grija sa fie acelasi H/W
Originally Posted by sergiu incearca softurile de sunny AT-7011 etc,dar ai grija sa fie acelasi H/W Un link ceva?
Originally Posted by spaniolul Un link ceva? www.depo.gen.tr
Originally Posted by sergiu www.depo.gen.tr Multumesc mult!
Merge la cineva soft de sunny cu subtitrare la d**i tv stabil (fara sa se reseteze) Kaon KSF-100 ? Numai Respect
Originally Posted by mvh Merge la cineva soft de sunny cu subtitrare la d**i tv stabil (fara sa se reseteze) Kaon KSF-100 ? Numai Respect Nu,si am incercat o gramada de softuri!!!Poate stie cineva .... sa ne ajute si pe noi cu un link !!!!
Originally Posted by startrek1 Nu,si am incercat o gramada de softuri!!!Poate stie cineva .... sa ne ajute si pe noi cu un link !!!! Buna. Are cineva un soft cu EMU 192 in sus pentru HW: 12.01.A5 in limba romana si maghiara? Mersi anticipat.
Originally Posted by spaniolul Multumesc mult! @spaniolule tie acum iti merge?
..::EGAMI TEAM::..
Originally Posted by gobi2000 @spaniolule tie acum iti merge? Din pacate nu am gasit ceva de la sunny sa mearga si gigi.
Originally Posted by spaniolul Din pacate nu am gasit ceva de la sunny sa mearga si gigi. in mod normal ar trebui sa mearga si cu synny dar nu am avut timp sa ma ocup de radiac-tools sa vad ce se poate modifica mai incerc!
Forum Rules