0

Dislikes:
0
-
none
Probleme cu Diseqc
Salutare!
Am o problema cu Diseqc-ul, mai precis cu schimbul de pe un sat pe altul:
am 4 sat pe un 4/1 switch: 19°E, 13°E, 4.8°E, 0.8°W. Folosesc Dream Elite 1.3.3.F.
nu am mai umblat la antena de ceva ani, dar a mers brici pina am pus Vu+... inainte
era un dreambox7000 shi mai inainte un dbox2; amindoua au functzionat perfect.
Am incercat tot felul de setari, nu vrea sa schimbe daca sint de ex. pe 0.8°W shi schimb pe 19°O...
doar daca merg in setarile pt tuner, shi schimb scurt la:
"Transmite Diseqc numai la schimbul satelitului" DA sau NU..deci schimb din NU in DA shi inapoi...shi atunci comuta!
Setarile le am numai pe tunerul A (tunerul B nu e inca pus la treaba, urmeaza) ca SIMPLU Diseqc ABCD, respectiv cei patru satelitzi.
Am incercat shi cu diseqc 1.1, dar tot nu vrea. Sa nu ma intrebatzi ce switch am sus... am uitat!
Ceva noname oricum, dar a mers f bine cu dreamboxul.
Semnalul e intr-adevar un pic slab (ca. 60-70%) dar o sa inbunatatzeasca weekendul asta, cind o sa am timp.
A mai avut, respectiv mai are cineva probleme cu Diseqc-ul la Vu+Duo?
Are cineva o idee ce-ar putea fii?
-
Eu pe tuner a am h-h, iar pe b diseqc cu abcd. Nici o problema, schimba instant. Vezi sa nu fie de la diseqc
-
none
o sa-l schimb in weekend, shi o sa "raportez" daca aia a fost buba...
-
Member
Visitor
De 2 zile am un Vu+duo, dar din pacate nu pot sa fac sa roteasca motorul antenei. Am pozitioner diseqc 1.0, 1.2, actuator, antena cu un singur LNB. Am citit tot ce se poate, nici nu dorm, dar nu gasesc solutia, cum nu pot sa instalez nici gbox functionabil. Cu Dreamboxul 500S merge corect de 4 ani. Sunt foarte dezamagit(din cauza mea, sigur). Am instalat pe rand imaginile VTI 2.1 si Black Hole ultima varianta, dar din pacate acelasi rezultat. Va rog sa ma ajutati cu niste idei. Va multumesc
-
Member
Visitor
Pana la urma am facut. Merge OK
-
Membru de onoare