Da ,sint doar client si in cccam cfg e specificat SERVER LISTEN PORT 12000
Dislikes: 0
Bineinteles ca ma refeream la dream nu la ruter, am patit-o eu . Nu am specificat portul de webif si mergea, cu ala de server n-am incercat , poate face si ala la fel......
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Da ,sint doar client si in cccam cfg e specificat SERVER LISTEN PORT 12000
ai atatea alternative pe net de ati verifica portul online,uite aici un ex http://www.canyouseeme.org/ pune portul acolo si vezi ce zice
incearca sa folosesti asa la deschidere port in router,pune si all si pune si pe tcp si udp,stiu ca pare bizar cu udp sau all dar a mai avut si al meu apucaturi urate si binenteles pui ip de dreambox,atat in rest nu ai ce port sa deschizi deoarece restul se face pe retea interna nu pe cea externa ca sa fie nevoie sa deschizi porturi
mai verifica si contu dyndns
SuperSonicPoti sa te iei dupa acest tutorial : http://www.inpc.ro/erori-clicknet-di...rd-mt882hg520s
Acolo unde scrie local ip adress pui ip-ul dream-ului.
soarece
asta este valabila la reteaua romtelefon si atentie cei care aveti acest modem de la romtelefon merge foarte bine prin suici in rest succes la maxim echipei rspsi nu uitati de porturi si la final dati submit in rest sanatate maxima si numai bine
Last edited by soarece; 10-02-11 at 12:44.
va rag sa ma ajutati, am internet de la romtelecom, router cu 4 porturi si primesc sharing de la cineva pe un dreambox 500s si merge foarte bine, intrebarea este cum fac sa mearga si la celalalt dreambox pe care il am in alta camera, merge cu aceleasi setari ?
raspuns: merge dar cu linii diferite.....o linie introdusa in doua dreamuri cu aceleasi caractere nu va merge niciodata!!!!??? intra in conflict ....Originally Posted by pralea1979
incearca sa pui separat linii diferite ,si totul va fi ok...restul succes, si spor la teste
![]()
Last edited by delta2k2; 09-03-11 at 14:02. Reason: Corectie quote
@pralea 1979
Pentru a merge DM-ul 2,creezi o linie C pe care o introduci in DM2, genul C: IP dm server user passw .Iara in DM1 pui o linie F: user passw
daca ai drept de reshare la primul dream, va functiona perfect.
Bafta
Antena prime 1,80Al srt v50;1,50Al;Vu+solo;Vu+solo2;dreambox 500s x2+alte conserve
are cineva vreo idee,am deschis porturi in un modem upc ubee evw326 aseara,totul ok ,azi sunt inchise.Sa le fi inchis cei de la upc?
posibil sa nu fi tu dat o salvare sau un reboot si nu s-au salvat setarile
nu inchid operatorii de internet porturi peste noapte
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"