eee acelasi router de care zici tu la un priten merge impecabil,am deschid doar portu si activat dns update,in rest nimic
Dislikes: 0
Atentie si la tipul de router!
Eu sunt patit! Am avut un Dlink DIR-615 care imi filtra asa de bine traficul incat anumiti peersi nu se legau ca si clienti insa ca servere ii vedeam...Am dezactivat tot ce se putea dezactiva pe post de firewall sau traffic blocking din router si tot degeaba! Apoi am zis sa scot vechiul router Edimax BR1064 de la naftalina si sa vad daca tot asa face...si surprizaaa...toti peersii se legau si Client si Server....
Sfatul meu: Inceraca si cu un alt brand/tip de router!
Eu am spus ceea ce mi s-a intamplat mie! Si cum am reusit sa o rezolv. Asa am stat si eu cu el vreo 8 luni, insa peersi incepeau sa plece...cand i-am intrebat de ce pleaca, mi-au zis ca daca sunt numai Client si nu si Server pt ei nu are rost sa continuam schimbul...si asa am aflat ca am o problema. Deci mentionez: din 25 de peersi se conectau vreo 20-21 iar cei 4-5 ba se conectau ba se deconectau...pingu f bun totul verificat la sange. Odata am lasat numai cateva linii 3-4 si tot asa...acum am investit in Linksys WRT160nl si nu mai am probleme...
Last edited by zmeura; 27-07-10 at 13:06. Reason: Regula 12.
1.Vezi daca ai posibilitatea sa faci update de soft la router.
2.Reset si ia-o de la zero cu toate setarile,tot despre router vorbesc.
:
Fa pe ruter un dmz catre ip dream si asa te lamuresti
macar de proba savezi daca e ruterul de vina
Problema a revenit iarasi a mers veo 2-3 zile functionau toti clienti pe urma din nou acceasi problema.
Am schimbat modemul am pus ip static ,am incercat aprox. cu toate imaginle posibile la dreambox si tot aceeasi problema.
Am desfacut dreambox si am obs. 2 condesatori de 10V 470nf i-am schimbat dar tot accelasi rezultat, am mai avut un dreambox inainte la acesta tot 500 S un an de zile sa comportat bine dupa aia sa dus placa de retea la el l-am cumparat pe acesta a mers cateva luni bine dupa aceeasi problema ca si la primu ,afecteaza ceva placa de retea .
Daca sar putea adapta un model de wireless sau ceva filtre pe cablu de retea caci nu mai stiu ce sa mai fac ,acum trebuie sa cumpar altul.
Multumesc anticipat.
P.S atat este durata de viata a unui dreambox pana la un an ?
nu stiu ce sa zic de ghinionu tau,totusi se pare ca problema ta vine de la placa de retea din dream dar chiar asa toate la fel?
eu cumpar de la o firma care e la vreo 500 km de mine si vreau sa ti spun ca preturile sant foarte bune iar produsele la o calitate foarte buna dar din pacate nu vand decat local
conteaza foarte mult si de unde le cumperi
mai vb pe mess![]()
Cum deschidem un port ,,catre dream"? am modem huawei 882 Mt SmartAX . Portul 16001 lam verificat si e deschis iar celalalt 12000 e inchis. Ce setari trebuiesc facute in modem?
/..
Poti sa te iei dupa acest tutorial : http://www.inpc.ro/erori-clicknet-di...rd-mt882hg520s
Acolo unde scrie local ip adress pui ip-ul dream-ului.
pai asa am si eu numai ca in loc de ALL la protocol eu am trecut TCP ,
Nu iese dreamboxul deloc pe net ? Sau esti doar client ?
Ba pot sa ies cu el pe net , dar nu pot sa imi dau seama de ce portu 12000 este inchis?
Portul de webif il deschide cccam automat pe 16001
Posteaza aici doar partea de setari din cccam.cfg cu useri si parole sterse sau modificate.
Am senzatia ca n-ai specificat SERVER LISTEN PORT : 12000
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
1. portul 16001 nu are cum sa-l deschida cccam automat ca doar nu stie cccam sa seteze si routere , in lan ai acces la orice port problema se pune in wan unde ai nevoie de porturi deschise
2. nu trebuie specificat SERVER LISTEN PORT : 12000 in cccam.cfg , daca nu se specifica acest lucru portul 12000 este default
ciupanezule daca nu pui aici ce setari ai in cccam.cfg chiar nu avem cum sa te ajutam si poluam forumul aiurea cu supozitii
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !