...in acest caz singura solutie este schimbarea ISP-ului. Din pacate mai sint provideri (a se citi bisnitari) de internet care-si fac de cap in localitatile unde alte variante nu sint posibile, nu au concurenta si fac ce vor cu abonatii.![]()
Dislikes: 0
cine ma poate ajuta la configurare unui dream 500 pt cs?
mia spus cineva ca am porturile blocate si nu pot sa fiu decit client.
as vrea sa fiu si client daca nu se poate altfel.
daca aveti vreo ideie poate o sa-mi fie de folos.
merci mult
...in acest caz singura solutie este schimbarea ISP-ului. Din pacate mai sint provideri (a se citi bisnitari) de internet care-si fac de cap in localitatile unde alte variante nu sint posibile, nu au concurenta si fac ce vor cu abonatii.![]()
pentru porturi trebuie mai multe detalii,ce fel de router e,sa vedem daca intradevar esti blocat si ce provider de net ai
sa fi doar client e un pic mai complicat ptr ca nu stiu cine te va accepta doar in ipostaza asta
ps.sper ca ai inteles mesajul meu chiar daca nu e scris gramatical
Hai sa incepem de undeva...
1. Esti absolut sigur ca portul este blocat de provider ? Exista cateva site-uri unde poti verifica daca portul respectiv este inchis
2. internetul este unul de cartier sau un provider mai serios ?
3. Utilizezi pentru conectarea la internet un router ?
cred ca deocamdata ajung aceste intrebari pentru a ne face o idee daca te putem ajuta cu ceva sfaturi
Optibox 550, 2 x DM500S, Digimax DVB-T-S, Digi+IV, 2 x Hyundai HSS 5160, Kaon, CX7100, Echosmart 791, Antena 0.9m, Antena Megasat Sunny Flat 440, H-H Opticum DM3800
ATENTIE ! Vizionarea canalelor TV codate fara a detine un abonament oficial este absolut ilegala. Informatiile oferite sunt doar cu scop educational.
Vesnic incepator ... da' macar ma lupt !
am un thomson speed touch st607 wl.
eu nu ma prea pricep dar a lucrat satyca pe compu meu si el mia spus.
cine vrea sa verifice ii dau teamViewer poate ma puteti ajuta.
merci mult
cind intru in speedtouch meu la toolbox am vazut ca mie imi lipseste
Dynamic DNS.
stie cineva de ce ?![]()
Ce model de SpeedTouch ai ?
Last edited by Cena133; 24-07-10 at 15:33.
Nu deschide mai multe topicuri intreband acelasi lucru!